Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Els tres equips catalans juguen fora de casa

La segona jornada de la Lliga Femenina posa tres proves de foc als equips catalans. El Cadí la Seu, després de debutar amb una contundent victòria a casa contra l'Hondarribia (85-69), intentarà aprofitar la confiança que li va donar el triomf per donar la sorpresa a la pista del Mann Filter de Saragossa, que va ser escombrat a la jornada inaugural pel Ros Casares. Per la seva banda, l'Olesa visita la pista de l'Eivissa, un equip que també està necessitat després de no tenir cap opció a la pista del Rivas (96-70). Les catalanes acaben de guanyar en la pròrroga el Gran Canària, un dels rivals durs de la categoria. Finalment, el Girona es desplaça a la pista del Celta, sense Kooij, una visita molt complicada si es té en compte que les gallegues van donar un cop moral a la pista del UNB Obenasa Navarra. Les gironines van perdre en el seu debut a casa contra l'Extrugasa (57-63).

Gran Canària - Navarra 19.00 h

Mann Filter - Cadí la Seu 19.30 h

Hondarribia - Rivas Ecópolis 20.00 h

Extrugasa - Ros Casares 20.30 h

Eivissa - Olesa 20.45 h

Sóller - Perfumerías 21.00 h

Celta - Girona FC 21.00 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció