Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Quart sentencia amb els tirs lliures

Tots dos equips van estar igualats i van jugar amb gran intensitat des de l'inici. El Quart va anotar un parcial de 5-17 abans de la represa que el va situar 10 punts per sobre al començament del tercer període. La Garriga no va abaixar els braços i va tenir un bon encert en triples, cosa que li va permetre estar dins el partit fins al final. Quan faltaven tres minuts per a l'acabament del partit i amb el marcador 73-79, el gran encert del Quart en tirs lliures li va donar el triomf.

LA GARRIGA 73

QUART 89

LA GARRIGA: Godia (17), Hernández (6), Robert (17), Valero (11), Ballesteros (2) –cinc inicial–; Coromines, Soto (6), Rius (3), Fernández (7) i García (4). 12 triples: 5 Godia, 2 Soto, Rius, Hernández, Robert, Fernández i Valero. 11/15 tirs lliures. 18 faltes.

QUART: Montiel (10), Artigues (8), Puertas (8), Moisés (5), Joel (9) –cinc inicial–; Herrera (17), Ayach, Comas (6), Morejón (9) i Serra (17). 8 triples: 3 Serra, 2 Artigues, Montiel, Morejón i Joel. 19/21 tirs lliures. 17 faltes.

PARCIALS: 21-19, 33-43, 58-67, 73-89.