Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

El Girona continua imparable

El Girona aconseguix el sisè triomf seguit gràcies al bon atac

En el primer quart, les visitants quasi deixen sentenciat el partit

El Girona aconseguix una altra victòria contra un equip que va fer un partit molt complet, però no n'hi va haver prou per batre un Girona que ha pujat amb embranzida cap al capdamunt de la taula de classificació.

El gran percentatge d'anotació que va tenir l'equip gironí en el primer quart de joc va deixar l'enfrontament quasi dat i beneït. Els canvis que va fer l'entrenador del Girona, Quim Gala, en aquest període inicial van trobar l'equilibri amb l'equip inicial per dominar el joc i agafar un bon ritme, sobretot en les tasques ofensives.

En el segon quart, el Girona va aguantar el resultat i no va deixar opcions al Cornellà de posar-se dins l'enfrontament i poder acostar-se ni tan sols una mica en el marcador.

Per acabar de rematar el partit, el Girona, en el tercer període, va alternar diferents defenses, tant zonals com individuals, que van deixar descol·locades les de Cornellà i no van trobar la manera de poder atacar.

En l'últim període de joc, amb el partit ja decidit, les gironines van mantenir el bon nivell defensiu i sobretot el gran ritme en atac.

El gran joc ofensiu que està fent l'equip gironí en els últims partits ha fet possible que aconseguís posar-se en el segon lloc de la classificació.

COPA CAT. FEM.

.
CORNELLÀ
58
GIRONA FC
80
CORNELLÀ:
León (2), Brito (4), López (15), Rodríguez (3), Ortiz (7) –cinc inicial–, García, Guerrero (7), Marco (7), Aguilar (4), Giménez (2), Vera (1), Centellas (6). 4 triples: Marco, López, Rodríguez i Ortiz. 10/20 tirs lliures. 21 faltes. Eliminada: Centelles.
GIRONA:
Riba (6), Marcé (7), Rosanas (7), Bou (12), Sánchez (20) –cinc inicial–, Sole, Masó (2), Gelabert (7), Ros (6), Martorano (8), Soler (5), Peñarubia. 6 triples. 2 Sánchez, 1 Soler, Gelabert, Bou i Rosanes. 14/22 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
10-29, 22-38, 42-61, 58-80
.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)