ACB

BÀSQUET / LA COPA

David Navarro: «M'ha canviat la vida»

Arribar i moldre, amb minuts de qualitat en tots uns quarts de final de la copa. «En pocs dies m'ha canviat la vida, d'estar a Girona a fer maletes i trobar-me aquí en la copa; semblava tot molt complicat, però està anant molt bé; durant el partit em vaig sentir molt còmode», explicava ahir David Navarro sobre el seu debut amb el València, on va jugar 11 minuts (i va anotar un triple). «No pensava quants minuts tindria; havia estat preparant els sistemes i estava concentrat per si havia de sortir», afegeix l'exjugador del Girona, que només té paraules d'agraïment a Pesic: «És un gran entrenador i m'està ajudant molt.» Pesic li ha demanat «que faci les coses que feia a Girona i que sigui agressiu de cara a cistella». Espera continuar creixent i avui se les haurà amb el Madrid: «Són un gran equip, però nosaltres també ho som i si fem bé les coses podem guanyar qualsevol.»


L'escorta diu que es va sentir còmode en el debut i que Pesic li ha demanat que faci el mateix que a Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció