Gual (5), Gené (12), López (4), Serra (4) Ferré –cinc inicial–, Giner (13), Fernández, Pascual (4), Muntané (13). 3 triples: 3 Giner. 8/12 tirs lliures. 16 faltes.
Romero R. (18) Riera (9), Quiran (6), Borrego (3), González (14) –cinc inicial–, Jorba A. (5), Jorba M. (17), Romero A.M., (2), Navarro i Serrano (1). 7 triples: 3 Romero i 2 Quirán i Jorba M. 11/16 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
10-14, 31-39, 41-58 i 55-80.
COMENTARI:
El Morell va rebre un fort càstig contra l'Esparreguera. Tot i això, l'equip morellenc va poder ser en el partit fins al descans. Cap dels equips va sortir gaire concentrat i va haver-hi moltes imprecisions en els deu primers minuts que van fer que el primer quart acabés amb un escarransit 10-14. Els locals van mantenir aquests nervis al llarg dels quaranta minuts. L'Esparreguera, però, va millorar en el segon quart i va començar a obrir una escletxa. Encara que amb molts errors en el llançament, els morellencs van mantenir-se encara dins del partit i van arribar al descans perdent només de vuit punts. Els visitants, però, van trencar el partit en el tercer quart. L'equip local va ser víctima en aquest període dels nombrosos errors ofensius i la fluixa defensa. Els visitants mica en mica es van sentir més còmodes a la pista i van acabar el quart amb un avantatge de 17 punts. La cosa no va canviar en els últims minuts. El Morell no va poder tornar a entrar en el matx. Els jugadors visitants es van continuar mostrant molt superiors als locals. La diferència es va anar ampliant i va arribar als 25 punts finals. Així, el Morell va sumar una nova derrota a casa que li complica la situació en la taula.