ACB

BÀSQUET

ACB

«Segur que hi haurà equip per lluitar per tot»

Navarro resta importància a les baixes i es mostra comprensiu amb les retallades

Bufen aires de renovació en el Barça, sobretot per l'alt número de baixes que afronta aquest estiu, però el fil de la continuïtat el garanteix Juan Carlos Navarro. Ahir va visitar el Campus Nike d'Andorra i es va mostrar convençut que ni la marxa d'algunes peces importants de la plantilla ni el fet que la junta hagi avançat que reduirà el pressupost en els pròxims anys s'han de prendre com circumstàncies preocupants: «Segur que tindrem un equip per competir per tots els títols.» El jugador, que assistia al campus per tretzè any consecutiu, va restar dramatisme al fet que Ricky, Morris, Basile, Lakovic, Anderson i Grimau ja hagin anunciat el comiat: «La vida és així. Ara hem de plantejar-nos un repte nou. Per moltes coses que hàgim guanyat, tenim molta sort d'estar en un club com és el Barça i cada any és diferent. Tenim moltes ganes de continuar guanyant.» Respecte a la política d'austeritat econòmica del club, també va ser comprensiu: «No me n'he assabentat gaire perquè estic de vacances, però alguna cosa he sentit. De totes maneres, és una cosa que ara passa en tots els clubs.»

L'adéu de Grimau convertirà Navarro en capità –«fins ara era el segon; encara no m'ho han dit oficialment, però...», assenyalava ahir amb ironia– i l'amistat amb Pau Gasol li permet parlar amb criteri del locaut i de la possibilitat que alguns jugadors de l'NBA, com el mateix Gasol, acabin jugant a Europa. «A mi m'agradaria, ni que fos algunes setmanes, però s'ha d'entendre que la situació és molt complicada.» De moment, el que és segur és que el Barça començarà el periple a l'Eurolliga contra el Montepaschi, el Kazan, l'Asseco Prokom i l'Olimpia Ljubljana, a banda d'un cinquè equip de la prèvia: «Són rivals força complicats.»

Elogis per a l'amic Pau Gasol

Navarro també va sortir en defensa de Pau Gasol fent referència als dubtes que es van generar al voltant del seu futur en els Lakers. «La gent s'oblida molt fàcilment de les coses i del que s'ha aconseguit. En els èxits que l'equip ha aconseguit en els últims anys, Pau ha estat un dels jugadors més importants, potser el més important.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)