ACB

Portes obertes a Màlaga

Bàsquet. Lliga Endesa. La marxa de Freeland a l'NBA podria empènyer Fran Vázquez a l'Unicaja, que rebrà un bon pessic pel traspàs de l'anglès

Joel Freeland jugarà a l'NBA. El pivot anglès va anunciar ahir la seva voluntat de deixar l'Unicaja i aterrar als Blazers –equip que té els seus drets–, tot i que les tres parts encara han de plasmar un acord que repercutiria de manera positiva en el compte corrent del club andalús. Entre el salari que cobrava Freeland i els diners que els andalusos rebrien pel traspàs (al voltat d'1,5 milions, a repartir en diversos pagaments) es podria fer prou calaix per aspirar a un jugador que ja ha mostrat la seva voluntat d'aterrar a Los Guindos: Fran Vázquez. El gallec ja ho va explicar el mes d'abril passat en una entrevista al Diario Sur: “M'encantaria tornar a jugar a l'Unicaja. Seria un orgull. Sempre vaig deixar la porta oberta a tornar, però no depèn de mi només, sinó dels clubs.” Les portes ja les té obertes.

La família és l'altre pal de paller perquè el dominó acabi fent caure totes les peces. I en aquest cas Màlaga també guanya davant Barcelona, per punts. Amb aquest panorama les urpes de l'Unicaja intentaran esgarrapar en la plantilla que està dissenyant Joan Creus. Només és qüestió de temps que se sàpiga.

Sada, el desitjat

L'altre element que el Barça Regal està negociant la seva continuïtat és Victor Sada. El base i el pivot gallec són les dues peces blaugrana que acaben contracte i a les quals se'ls vol renovar. I ahir es va saber que el Caja Laboral perdrà una peça prou valuosa, per la qualitat i per l'estatus de formació. Pablo Prigioni està a punt de firmar amb els Nets (NBA) i això obliga l'entitat vitoriana a moure fitxa per incorporar el més ràpid possible un jugador i no quedar-se amb un pam de nas. I Sada entra a les travesses. La seva situació dins el club blaugrana és d'enrocament. El valor dels jugadors de formació torna a la palestra.

Navarro, també afectat per les retallades

L'exigent fiscalitat que afecta els catalans a l'hora de fitxar jugadors i poder competir amb la resta fa que s'hagin de fer martingales financeres per arribar a fer un equip competitiu davant l'allau de riquesa de països com ara Turquia i Rússia. I el Barça Regal no està exempt, amb Juan Carlos Navarro essent un dels afectats. L'escorta de Sant Feliu de Llobregat va renovar el novembre passat fins al 2015, però la situació econòmica va fer que les dues parts arribessin a un acord amb unes xifres inferiors a les inicials. Avui jo, demà tu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)