ACB

Fora la son de les orelles

Bàsquet. El Barça Regal cau en el primer amistós de la pretemporada, contra el València. Navarro, reservat, i Huertas, al Brasil, no van jugar

BARÇA REGAL71


VALÈNCIA75


El Barça Regal va caure en el seu primer partit amistós de la pretemporada (sense comptar l'entrenament amb l'Assignia Manresa fa uns dies) contra el València (71-75). En el matx disputat a Lleida hi van faltar Marcelinho Huertas, Juan Carlos Navarro i Marko Todorovic per part dels catalans, i Clay Tucker, Stefan Markovic i Bojan Dubljevic per part dels de Velimir Perasovic. Huertas és al Brasil amb permís del club per motius personals, Navarro no s'entrena al mateix ritme que els seus companys i Todorovic no va entrar en la convocatòria.

Es van poder veure les evolucions dels nous fitxatges del bloc blaugrana, amb protagonisme per als dos interiors. Mentre Ante Tomic va mostrar-se seriós i va cometre pocs errors, Nathan Jawai va pecar del mal que li pot marcar el camí aquesta temporada: els problemes amb les faltes personals. Qui va mostrar estar en un bon moment, seguint la línia dibuixada en els Jocs de Londres, va ser Joe Ingles. L'aler australià va acabar com a màxim anotador del conjunt de Xavi Pascual amb 17 punts, assumint molt protagonisme durant tot el matx. Per altra banda, Sarunas Jasikevicius va protagonitzar un mal partit, amb pèrdues i errors en el llançament. El València va mostrar les seves credencials, les que imposa el tècnic croat des de la banqueta. Des del salt inicial va portar el domini, aguantant l'embranzida blaugrana en el darrer tram.

Abrines rep

Àlex Abrines, un dels nous fitxatges d'aquesta temporada després d'arribar de Màlaga, no va poder jugar ahir els minuts que li haurien tocat per culpa d'un fort cop al cap. En la primera part l'escorta va xocar contra Pau Ribas a mitja pista –cap contra cap– i va sortir rebotat fins a la banqueta valenciana. I va caure a terra. Abrines va quedar commocionat. Els serveis mèdics del Barça, encapçalats pel doctor Gil Rodes, van decidir reservar-lo. Va presenciar la resta del partit al costat de la banqueta amb un collar ortopèdic.

FC BARCELONA REGAL: Sada, Rabaseda (1), Jawai (8), Mickeal (8) i Wallace (9) –cinc–, Abrines, Jasikevicius (4), Ingles (17), Creus (1), Lorbek (8), Tomic (15) i Spires. VALÈNCIA: San Miguel (20), Kelati (7), Martínez (2), Doellman (11) i Listxuk (9) –cinc–, Faverani (7), Ribas (11), Pietrus (8) i Abia. PARCIALS: 21-27, 13-14, 23-14, 14-20.

Manresa-Penya avui a Sant Julià de Vilatorta

L'Assignia Manresa i el Fiatc Joventut disputen avui a les 18.30 h un altre partit amistós de cara a preparar la temporada: el trofeu Unnim a Sant Julià de Vilatorta. Els de Jaume Ponsarnau, que divendres es van desfer de la Universitat de Princeton (76-66), tenen el dubte de Javi Rodríguez. El gallec, que no va jugar contra els nord-americans, va rebre fa uns dies un cop a una cama i li va provocar un hematoma.

Per altra banda, els de Salva Maldonado afronten el seu primer matx, i podran disposar del base Corey Fisher, que va aterrar a Catalunya divendres passat. Qui serà baixa a la Penya serà Nacho Llovet per uns problemes musculars a la cama dreta. Hi seran Suárez, Caven, Barrera i Vives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)