FEB

La jornada

Només en pot quedar un

Bàsquet. LEB Or. El River Andorra i la Corunya disputen aquesta nit el duel entre els dos únics equips invictes de la categoria, una situació impensable durant l'estiu entre dos debutants

El pavelló del Principat d'Andorra viurà aquesta nit (21 h) un partit entre els dos inesperats líders invictes de la categoria. El River Andorra ha sabut confeccionar una plantilla sòlida que Joan Peñarroya està modulant des de fa tres temporades i que ara està donant els seus fruits. En l'any del seu debut està sorprenent tothom. També ha sorprès la Corunya, un equip totalment renovat però que té un perill absolut, perquè ha fet fitxatges de talent, amb experiència a la LEB però també a l'ACB. El tècnic Antonio Herrera, amic d'Aíto, està utilitzant els 12 jugadors de la plantilla amb constants rotacions, i això li està donant un salt de qualitat. El matx servirà per veure un duel entre dos dels millors atacs de la LEB Or amb una mitjana de 84,8 i 85,8 punts respectivament. L'objectiu dels dos equips no és l'ascens, però evidentment no renuncien a res.

Per la seva banda, el Força Lleida té una oportunitat immillorable per sortir de la zona perillosa de la categoria. Juga a la pista d'un rival directe, el Càceres, que fins ara només ha obtingut una victòria en els cinc partits disputats. Per part dels lleidatans, el base Dani Rodríguez torna a Càceres, on el curs passat va portar l'equip al play-off.

Càceres - Força Lleida
21.00 h
Clavijo - Palència
21.00 h
Andorra - Corunya
21.00 h
Burgos - Ourense
21.00 h
Breogán - Alacant
19.15 h (demà)
Osca - Melilla
11.00 h (dg.)
Barça - Navarra
17.00 h (dg.)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)