Raich (1), Marques (5), Baldrich, reyes (23), Fraura (5) –cinc inicial–; Ciurans (2), Olivares (10), López (2), Ribas (2), Guerrero (8), González (8). 3 triples: 2 Guerrero i 1 González. 12/21 tirs lliures. 23 faltes.
Llaona, Arderiu, Frau (2), Bertran (6), Mayor (5), –cinc inicial–; Rubirola (15), Casadevall (2), Hernández (3), Carpintero (8), Horta (18), Ayach, Boadella (4). 6 triples: 2 Carpintero, 2 Horta, 1 Rubirola i Bertran. 11/22 tirs lliures. 24 faltes.
PARCIALS:
8-19, 16-15, 13-12, 12-17
COMENTARI:
El Cassanenc, que visitava la pista del Franqueses, va iniciar el partit amb molta intensitat i ràpidament va aconseguir mantenir un bon ritme de partit, sempre portant la iniciativa en el resultat amb diferències per sobre dels deu punts. Després de passar pels vestuaris, els locals van augmentar l'agressivitat en defensa i van aprofitar la relaxació del Cassanenc per intentar retallar diferències. Malgrat tot, no va ser suficient per capgirar el resultat; els de Cassà van mantenir l'avantatge durant els darrers instants de partit i finalment es van endur la victòria.
68VILASSAR DE DALT:
Blat (3), Espin (16), Llaerna 87), Garcia (5), Ribo –cinc inicial–; Ruiz (20), Farriols, Hurtado (3), González (2), Blarce, Escrihuela (10), Quintana (4). 9 triples: 3 Espin, 2 Ruiz. 2 Escrihuela, 1 Quintana i Blat. 13/16 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Espin
63
ARBÚCIES:
Noguera (4), Condom (7), Pires (12), Masnou (14), Sánchez (11) –cinc inicial–; Canaleta (6), Camdarros (5), Auladell (4), Tarres. 4 triples: 2 Masnou, 1 Sánchez i Condom. 18/27 tirs lliures. 19 faltes. Eliminats: Condom i Masnou.
PARCIALS:
17-12, 21-15, 12-20, 18-16.
COMENTARI:
Partit molt disputat en el qual cada equip va dominar una part. El Vilassar es va imposar en la primera part i va aconseguir avantatges de fins a 10 punts gràcies als 9 triples que va anotar. L'Arbúcies, en canvi, es va refer després de passar pels vestuaris i va aconseguir imposar la seva defensa i empatar el partit a 57 quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit. En un partit tan igualat els detalls van decidir, i el Vilassar va aconseguir la victòria gràcies a una millor gestió dels seus atacs.