Capella, Martini (10), Jaén (15), López, Danés (12) –cinc inicial–; Parella (1), Costey (6), Esponella (3), Saidu, i Clapera. 1 triple: Danés. 8/16 tirs lliures. 22 faltes. Eliminats: Danés i Martini.
Silvestre (4), Navarro (2), Gómez (10), Frzop (14), Brau (11) –cinc inicial–; Celis (2), Cabañas (18), Datsira (9) i Nikolaev (6). 4 triples; 2 Gómez i 2 Cabañas. 12/19 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
12-18, 24-40, 39-65 i 47-76.
COMENTARI:
L'Escala no va refer-se de l'última derrota i va perdre contundentment contra el Cardedeu. La resistència local va aguantar ben poc, i ben aviat els visitants van començar a distanciar-se. Els 16 punts de desavantatge amb què els que l'equip escalenc va arribar al descans, van ser una llosa massa pesada per aixecar a la segona meitat.
74
CASSANENC:
Rubirola (8), Hernández (3), Carpintero (4), Horta (6), Frau (10) –cinc inicial–; Llaona (3), Casadevall (16), Arderiu, Bertran (15), Mayor (4), Ayach, Boadella (4). 4 triples: 2 Casadevall, 1 Llaona i Bertrán. 9/12 tirs lliures. 23 faltes.
49
CB ROSES:
M. Soler (9), Díaz (3), Crisostomo, Garriga (6), Herrera (14)–cinc inicial–; Gonzalez, Quirante (3), Abad (6) i Planas (5). 2 triples: Herrera i Quirante. 11/28 tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
16-19, 16-17, 24-5 i 18-8.
COMENTARI:
Després d'una primera meitat molt igualada, el Cassanenc va augmentar la intensitat defensiva i va començar a controlar el rebot per distanciar-se en el marcador. En l'últim període, amb el partit ja decidit, els locals no van afluixar.
78
PREMIÀ:
De Jaime (19), Falconero (18), Illescas (10), Bujadinovic (2), Sanchez (12) –cinc inicial–; Bassa, Ferreres (3), Muñoz (2), Sagnang, Subirà, López (12). 9 triples: 4 De Jaime, 2 López, 1 Ferreres, Sanchez i Illescas. 11/21 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Illescas.
82
FARNERS:
A. Formiga (3), F. Formiga (14), Bau (12), Pou (10), Àlex (26) –cinc inicial–; Noguer (7), Font, Coma (7) i Hermoso (3). 3 triples: 2 Àlex, 1 Hermoso. 16/33 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
25-20, 40-31, 50-52 i 78-82.
COMENTARI:
El Farners va endur-se una complicada victòria de la pista del Premià. Els visitants, que no van defensar bé durant la primera meitat, van millorar després del descans i van acabar vencent.
59
BLANES:
Porcuna (2), Grau (4), Alarcón (2), Reinoso (13), Jalil (19) –cinc inicial–; Pleguezuelos, Romero, Xifré (2), Torrentó (10), García (2), Velasco (5) i Palhondo. 5 triples: 3 Torrentó, 1 Reinoso i Grau. 8/14 tirs lliures. 28 faltes.
46
SANT CELONI:
Relat (6), Ò. Cruells (5), Escudé (9), E. Cruells (3), Colomina (2) –cinc inicial–; Rey (11), Garcia, Amado (2), Planesdemunt (5), Guinart i Guerra (5). 3 triples: Planesdemunt, Escudé i Relat. 14/27 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
11-6, 22-17, 38-32, 59-46.
COMENTARI:
El Blanes va vèncer en un matx que va dominar de principi a fi. La defensa dels locals es va reflectir en el marcador del primer quart, en què el Sant Celoni només va anotar sis punts. Tot i això, la falta d'encert ofensiu del conjunt gironí va impedir que el partit es decidís fins als darrers minuts del tercer període.