ACB

De Badalona cap a Andorra

Lliga Endesa. Jordi Trias i el Fiatc Joventut arriben a un acord ja oficial per desvincular-se i el pivot gironí ja té via lliure per signar pel River Andorra, que el presentarà aquest mateix migdia

El que era vox populi es va fer públic ahir: Jordi Trias es va desvincular del Fiatc Joventut, i d'aquesta manera pot fitxar pel River Andorra. El preacord ja feia dies que estava tancat, però faltaven alguns serrells que es van signar al Palau Olímpic dilluns quasi a mitjanit. Les xifres de l'acord no s'han fet públiques, però el que és segur és que Jordi Trias, un cop més, ha tornat a demostrar la seva bona voluntat –igual com quan es va rebaixar dues vegades la seva fitxa– per poder marxar de la Penya. Trias ha renunciat a quasi la meitat del que tenia signat.

Un cop ja amb la carta de llibertat a la mà, avui mateix el pivot gironí signarà oficialment pel River Andorra i serà presentat al Principat com a nou pivot de l'equip. L'acord que ha signat Jordi Trias no és, evidentment, per un aspecte econòmic, sinó esportiu. Aquest primer any el club andorrà no li podia oferir gaires diners, però s'ha compromès a fer-li un bon contracte el curs vinent si el River Andorra puja a la Lliga Endesa.

Debut contra el Prat

La casualitat ha volgut que Jordi Trias pugui fer el seu debut oficial amb la samarreta del River Andorra demà mateix en la final de la Lliga Catalana de la LEB que el seu nou equip disputarà al pavelló de Barris Nord de Lleida contra el Prat Joventut, el filial de la Penya. Però si el tècnic Joan Peñarroya considerés que encara és massa aviat per fer-lo debutar, ho podria fer dissabte en un partit que disputarà el River Andorra a porta tancada al Palau Olímpic de Badalona contra el Fiatc Joventut. Es dóna, doncs, la circumstància que Jordi Trias podria debutar contra el seu exequip. El que és clar és que quan falten deu dies per al debut oficial en la LEB Or del River Andorra i havent passat tota la pretemporada, Jordi Trias necessita entrar ja en dinàmica per conèixer els nous companys i també l'entrenador.

MINUTS

18,59
minuts
ha jugat de mitjana en els tres anys amb la Penya. 25,81 amb Pepu Hernández i 15,77 el curs passat amb Salva Maldonado.
4
anys
té el Fiatc Joventut per pagar la indemnització per l'acomiadament de Jordi Trias, que puja uns 450.000 euros aproximadament.

Asselin ‘debuta' avui contra la Penya a Balaguer

EL9

El pivot de La Bruixa d'Or Manresa –a la imatge parlant amb el seu nou tècnic Borja Comenge– ja es va entrenar ahir amb el seu equip i avui viatjarà amb la resta de l'expedició manresana fins a Balaguer per disputar un nou amistós contra el Fiatc Joventut (20.30 h). Asselin va aterrar només 48 hores després de guanyar l'Asia Champions Cup, amb el Foolad Mahan d'Iran. Borja Comenge va explicar que el partit d'avui serà una bona prova per saber en quin moment es troben: “És el primer partit en què tindrem a la nostra disposició tots els jugadors, jugarem per segona vegada amb un equip de la nostra lliga, fet que ens servirà per veure com estem.” Per la seva banda, el Fiatc Joventut, també amb la plantilla al complet, disputarà el seu cinquè partit de pretemporada. De moment, el balanç és de dues victòries i dues derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)