FCBQ

El Quart B venç tot i patir més del compte

QUART B 83

ARBÚCIES 76

QUART B: Jaume Carreres (4), Lozano (19), Jordi Carreres (2), Gironès (4) i De Pedro (14) –cinc inicial– Guix (3), Pantrigo (4), Artigues (2) i Molina (31). 3 triples: 2 Molina i 1 Guix. 18/23 tirs lliures. 31 faltes. ARBÚCIES: Noguera (6), D. Sánchez (16), Pirés (18), Masnou (16) i Auladell (2) –cinc inicial– Condom (6), F. Sánchez (8), Sánchez (2), Canaleta i Campdorrós (2). 9 triples: 4 Pirés, 3 Masnou i 1 Condom, Sánchez, i F. Sánchez. 20/37 tirs lliures. 25 faltes. Eliminat: Noguera. PARCIALS: 16-14, 20-22, 29-12, 18-28 COMENTARI: La primera part de l'enfrontament es va mantenir molt igualada tot i que el Quart sempre va anar per davant al final de cada període. Després de passar pels vestidors els locals van obrir una escletxa en el marcador. Tot i que es van relaxar en el darrer quart, finalment els locals van aconseguir endur-se la victòria.