FEB

La tempesta blava

LEB Or. El River Andorra Morabanc ha començat la temporada incontestablement, acceptant i confirmant els pronòstics

“Estem molt contents amb la forma com hem aconseguit la victòria”, deia Joan Peñarroya després de vèncer diumenge el Cocinas.com per 56-109. Evidentment.

El tercer triomf en tres partits del River Andorra Morabanc ha situat el conjunt del Principat líder amb un 3-0 incontestable: 92,3 punts a favor i només 62 en contra, totes dues xifres, les millors de la lliga. A Logronyo, a més, els andorrans van aconseguir la victòria amb la diferència més àmplia a camp contrari (+53) dels 18 anys d'història de la competició, acostant-se al +56 de l'Osca al Granada (112-56) de fa dues temporades, que figura com la més àmplia absoluta.

Tothom és protagonista

“Hem estat molt sòlids en defensa –continuava el tècnic–. Hem tancat el rebot [només quatre rebots ofensius concedits al rival], hem pogut córrer i sortir al contraatac, amb molt d'encert i amb molta generositat.”

Els 109 punts van arribar amb 30/39 tirs de dos punts (77%), 13/26 triples (50%) i 10/10 tirs lliures (100%). Els deu jugadors que van jugar van anotar i, llevat de Gerbert Martí (33%), tothom va fer-ho amb un percentatge superior al 50%, amb el 9/10 de Jordi Trias, jugador més valorat de la jornada (39), al capdamunt. Quant a la generositat que destacava Peñarroya, cal remarcar les 25 assistències comptabilitzades en l'acta, amb tots els jugadors excepte Hampl donant-ne com a mínim una i amb quatre –Schreiner, Navarro, Trias i Blanch– repartint-ne entre tres i sis.

Fins al moment, i en espera de rebre els dos rivals teòricament més complicats, en la sisena jornada (Palència) i en la tretzena (Burgos), el River Andorra ha començat la temporada de la confirmació sense titubejos. Té una plantilla espectacular, tothom l'assenyalava com un dels màxims favorits a assolir l'ascens i equip i club ho van acceptar amb naturalitat. I fins al moment, responen amb fets i sense sentir la pressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)