M. Soler (12), Díaz (2), Crisostomo (3), Planas (11), Herrera (14) –cinc inicial–; Gonzàlez, W. Soler (6), Quirante (12) i Garriga. 8 triples: 2 Quirante, Herrera, M. Soler, Planas i Crisostomo. 11/11 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Crisostomo.
Candelario (23), Terrades (3), Valera (10), Aymerich (4), Obré (20) –cinc inicial–; Sidera (5), Paulí (4) i Comas. 11 triples: 5 Candelario, 3 Obré, Sidera, Aymerich i Valera. 14/26 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
11-20, 13-20, 20-14 i 21-15.
COMENTARI:
El Fontajau, amb un gran inici, va ser capaç d'endur-se la victòria de la complicada pista del Roses. Els locals, que encara no coneixien la derrota com a locals, van anar a remolc durant tot el partit i, tot i atansar-se en els darrers minuts, no van ser capaços de culminar la remuntada. Candelario i Obré, 43 punts entre els dos, van ser els botxins del conjunt altempordanès.
73
FARNERS:
Bau (16), Hermoso (4), Pou (6), Àlex (10), Formiga F. (21) –cinc inicial– Formiga A. (4), Font (3), Barcelona, Bosch (4), Coma (7) i Luque. 4 triples: 1 Bau, Font, Hermoso i Formiga F. 11/19 tirs lliures. 19 faltes.
71
ARENYS B:
Fulquet (11), Pérez (18), Puig (7), Toure (6) i Chiva (11) –cinc inicial– Buñuel (1), Fernández (11) i Torres (6). 9 triples: 3 Fulquet, 2 Pérez i 1 Puig, Fernández, Torres i Chiva. 10/17 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Chiva.
PARCIALS:
27-14, 10-21, 19-18 i 17-18.
COMENTARI:
El Farners va imposar-se a casa contra l'Arenys en un partit marcat per la igualtat entre els dos equips, que no va donar la possibilitat d'aconseguir grans avantatges al rival. La serenor i la millor administració de les possessions per part dels colomencs van decidir el resultat a favor seu.
43
PREMIÀ:
Buch (11), Bassa (8), Subirà, Illescas, Sánchez (9) –cinc inicial–; Ferreres, Falconero, Trell, Muñoz, Sagnang (2), López (13) i Vujadinovic. 3 triples: 2 Bassa i 1 López. 8/14 tirs lliures. 16 faltes.
56
CASSANENC:
Hernández (13), Arderiu (5), Carpintero (7), Frau (2), Boadella (2) –cinc inicial–; Tarrés (3), Horta (12), Bertran (6), Mayor (6) i Ayach. 4 triples: 3 Hernández i 1 Tarrés. 10/13 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
16-9, 5-21, 15-9 i 7-17.
COMENTARI:
Un Cassanenc carregat de baixes, tot i el mal inici que va protagonitzar, va sortir vencedor de la pista del Premià. Els gironins, després d'adormir-se en el primer període, van reaccionar i en el descans ja anaven a davant en el marcador. En la segona meitat, tot i l'empenta dels locals, el Cassanenc va mantenir la calma i no es va deixar sorprendre, cosa que li va permetre aconseguir una important victòria a domicili.