El Quart no es despenja i l'Escala continua cuer

Llaona (9), Hernández (5), Arderiu (6), Carpintero (17), Boadella (7) –cinc inicial–; Casadevall (2), Horta (5), Bertran (16), Mayor (0), Ayach (2) i Xifra (8). 6 triples: 3 Llaona, 2 Bertran i 1 Carpintero. 21/29 tirs lliures. 24 faltes.
Silvestre (7), Navarro (4), Cabañas (17), Frzop (15), Manjón (3) –cinc inicial–; Gómez (2), Arqué (0), Brau (11), González (0), Datsira (2) i Nikolaev. 2 triples: Cabañas i Manjón. 11/22 tirs lliures. 29 faltes personals.
PARCIALS:
22-22, 16-14, 19-18 i 20-7.
COMENTARI:
En un primer quart en què va predominar l'atac sobre la defensa, cap dels dos equips no va aconseguir marxar en el marcador. El segon quart l'encert va baixar i el Cassanenc va començar a ajustar les línies defensives. A la represa continuava la igualtat, i el Cardedeu intentava fer el seu joc ràpid d'atac, tot i que els de Cassà van aconseguir aguantar. A l'últim quart es va decidir el partit. El Cassà va estar molt intens en defensa i en atac amb un joc fluid i velocitat de pilota anotava amb encert. Al final, victòria local contra el líder de la categoria, que arribava invicte després de set jornades.
71
ARBÚCIES:
Noguera (11), Auladell (7), Pires (17), Masnou (16) i D. Sánchez (8) –cinc inicial–; Canaleta (5), Campdarros, Condom (7) i F. Sánchez. 5 triples: 1 Canaleta, Pires, Condom, Masnou i Noguera.
58
PREMIÀ:
Buch (17), Bassa (5), Illescas (5), Vujadinovic, Sánchez (14) –cinc inicial–; Ferreres (3), Falconero, Trell, Muñoz, Sagnang (8), Subirà i López (6). 5 triples: 2 López i 1 Bassa, Ferreres i Buch. 13/26 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
16-13, 16-22, 22-11 i 17-12.
COMENTARI:
Els dos equips, necessitats de victòries, van jugar una primera part gris on la por a perdre no va deixar fluir el joc. Durant el segon quart, el Premià va anotar cinc triples que li van donar avantatge. Per la seva part, l'Arbúcies jugant a batzegades i amb accions individuals va aconseguir arribar al descans perdent de 3. A la represa els locals van creure en la victòria. En el darrer període, altre cop ensopit, l'Arbúcies, a base d'accions aïllades, va mantenir l'avantatge fins al final.