W.Soler (12), M. Soler (7), Crisostomo (13), Garriga (4) Herrera (14) –cinc inicial–; Gonzalez, Quirante (9), Díaz (1) i Abad (15). 9 triples: 3 Quirante, 2 Crisostomo, Herrera i W.Soler. 6/10 tirs lliures. 13 faltes.
Ruiz (16), Farriols, Hurtado, Espín (15) i Gonzalez (2) –cinc inicial–; Quintana (8), Blat, Ribó, Villagrasa, Garcia (6), Biarge i Escrihuela (15). 6 triples: 5 Escrihuela i 1 Ruiz. 4/11 tirs lliures. 17 faltes.
PARCIALS:
24-14, 16-22, 14-18 i 21-8.
COMENTARI:
El Roses va començar ben aviat manant, i es va aconseguir distanciar de 10 punts en el marcador en els primers 4 minuts. Els visitants, però, van reaccionar al segon període gràcies a l'encert en el tir exterior, fins que van arribar al descans amb un resultat ajustat, i que es va ajustar més al tercer quart. A l'últim quart, però, el Roses va passar per sobre els del Maresme, i amb un parcial de 21-8 van segellar la seva cinquena victòria, la quarta com a local.
47
L'ESCALA:
Capella (8), Pérez, Martini (14), Jaén (9) i López –cinc inicial– Usan (5), Clapera, Saidu (11), Costey i Geli. 4 triples: 3 Martini i 1 Saidu. 11/14 tirs lliures. 13 faltes.
79
ARENYS B:
Fulquet (18), Alemany (7), Pérez (6), Buñuel (5) i Puig (7) –cinc inicial– Pardillos, Torres (12), A. Toure (10), D. Toure (14) i Chiva. 10 triples: 5 Fluquet, 2 Torres i 1 Alemany, Buñuel i Puig. 9/10 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
12-23, 14-22, 10-16 i 11-18.
COMENTARI:
L'Escala es va veure superat pel rival des de l'inici de partit, en què els visitants ja van aconseguir anar guanyant. L'Arenys no només va dominar en atac sinó que també es va imposar en defensa. Els locals van anar a remolc durant tot el partit i no van tenir cap possibilitat ni sensació de millora a mesura que els minuts avançaven. Amb aquesta derrota, l'Escala continua cuer amb només una victòria.