FEB

Estrena discontínua

EBA. El dèficit en el rebot i els tirs lliures fallats en la segona meitat frustren la victòria del Quart

QUART55

ST. NICOLAU59

QUART PISCINES SANT FELIU: Èric Jiménez (12), Puertas (7), Edu Jiménez (12), Martínez (5) i Vila –cinc–, Bataller (10), Herrera (3), Camós (4), M. Serra (2), G. Serra i Lozano. 12/32 de 2, 5/26 de 3 (2 Èric Jiménez i Edu Jiménez i 1 Bataller), 16/29 tirs lliures, 35 rebots (7 Martínez), 7 assistències (2 M. Serra i Martínez) i 42 de valoració (17 Èric Jiménez).

SABADELL SANT NICOLAU: Clotet (4), Torres (5), Angelats (11), Moix i Pardina (10) –cinc–, Baltà, Costa (13), Espunya (11), Makki, Mbappe i López (5). 14/47 de 2, 6/23 de 3 (2 Angelats i 1 Costa, Espunya, Torres i López), 13/18 tirs lliures, 45 rebots (15 Pardina), 10 assistències (3 Espunya i Pardina) i 50 de valoració (20 Espunya).

PARCIALS: 18-16, 6-13 (24-29), 19-8 (43-37), 12-22 (55-59).

Amb un pavelló ple i un ambient de suport espectacular a l'equip, el Quart va estrenar-se a l'EBA perdent contra el Sant Nicolau. Bàsicament, perquè no va trobar continuïtat en un partit que es va convertir en una muntanya russa, amb el Sant Nicolau portant el ritme i traient profit de dos problemes clars del conjunt local: el dèficit en el rebot (Pardina, amb 15, i Espunya, amb 10, van fer molt de mal) i els errors en els tirs lliures de la segona meitat (7/18). En general, el factor físic va ser visitant però per part del Quart cal destacar la progressió d'Èric Jiménez i la reaparició d'Edu Camós.

Després d'un primer quart d'equilibri, en el segon va arribar la primera sotragada: dos punts en vuit minuts (20-29) i dos bons atacs finals per reduir la diferència (24-29).

Al 3r període, el Quart va encistellar amb fluïdesa, sovint a partir de la defensa i va arribar a l'últim descans guanyant de 6 punts després d'haver-ne tingut 9. El Sant Nicolau va remuntar el matx i quan faltaven 5 minuts per al final guanyava de 4. A l'últim minut, la clau va ser un triple fallat amb 53-56. Els errors de Pardina als tirs lliures ja no van tenir transcendència.