Més bàsquet

Triple doble de Ricky a uns Lakers de rècords històrics

NBA. El base del Masnou dirigeix amb màgia els TWolves junt amb Martin (27 punts) i Love (25+13), i posa fi a 22 derrotes seguides contra els Lakers

Si les lesions el respecten, Ricky Rubio i els aficionats dels TWolves s'ho passaran pipa aquest curs. La temporada passada, per mala sort, el base del Masnou i l'estrella Kevin Love van coincidir a la pista només en un partit i 16 minuts per culpa de les lesions de tots dos. Ara, estant sans, se'ls ha afegit a la festa Kevin Martin, que juntament amb Corey Brewer i Nikola Pekovic formen un cinc que està donant espectacle. L'últim, a la pista dels Lakers. Ni Phil Jackson, assegut com sempre a primera fila de l'Staples Center, no es podia creure el que estava veient. Els TWolves de Rick Adelman van establir el seu rècord d'anotació històric en el primer quart en anotar 47 punts amb una exhibició. Els Lakers feien un joc per posar-se a plorar. Ricky Rubio va establir un altre triple doble amb 12 punts, 10 rebots i 14 assistències, el seu sostre de passades de bàsquet. El base del Masnou va fer una societat perfecta amb Kevin Love (25 punts i 13 rebots) i Kevin Martin (27). Per part dels Lakers, el català Pau Gasol es va quedar en 11 punts (5/12 tirs de camp) i 11 rebots, però sense referent. El pivot de Sant Boi va dir després del partit que havia patit una infecció respiratòria que havia minvat el seu rendiment les dues últimes setmanes. Els Lakers, que havien guanyat els últims 22 partits als TWolves, no perdien de tants al final del primer quart (47-23) des que l'equip va marxar de Minneapolis el 1960. A més, és la màxima anotació d'un equip visitant des del 1997, quan els Raptors ho van aconseguir contra els Raptors (48-17). Pel que fa a la resta de la jornada, cal destacar el duel igualat que van jugar els Thunder i els Wizards, que es va resoldre en la pròrroga. Durant (33 punts) havia empatat el partit, i Beal (34 punts) va errar el tir guanyador. Ibaka (25+12). Els Spurs no van tenir pietat d'uns Knicks que ja són a la cua de l'est, mentre que els Suns van fer que Jeff Hornacek sigui el primer tècnic que guanya els quatre primers partits a casa superant Colangelo, Wetzel, Westphal i Skiles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)