Capella (2), Carmona, Martini (10), Geli, Danés, Usan (2), Costey (4), Saidu (9) i Clapera (4). 4 triples: 3 Capella i 1 Martini. 8/19 tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Danés, Martini i Costey.
Relats (5), Guerra (2), Guinart (3), Cruells (4), Amado (18), Garcia, Escudé (5), E. Cruells (7) i Colominas (8). 2 triples: Relats i Cruells. 17/30 tirs lliures. 15 faltes.
PARCIALS:
14/13, 29-27, 42-40 i 50-52.
COMENTARI:
L'Escala, castigat per les lesions, va caure a la seva pista contra el Sant Celoni en un enfrontament que va estar igualat fins als darrers instants, en què l'equip visitant va estar més encertat que els escalencs.
63
FARNERS:
A. Formiga, Bau (2), Font (6), Bosch (4), Alex (10) –cinc inicial–; Barcelona (8), Hermoso (5), Pou (6), Coma (17) i Luque (5). 6 triples: 2 Font, 2 Barcelona, 1 Hermoso i Luque. 11/23 tirs lliures. 23 faltes.
79
LES FRANQUESES:
Raich (6), Baldrich (3), Reyes (20), Faura (10), González (14) –cinc inicial–; Ciurans (2), Basca (6), Marquès (5), Olivares, López (1), Guerrero (7). 5 triples: 2 González, 1 Faura, Guerrero i Marques. 10/19 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
16-27, 36-44, 46-59 i 63-79.
COMENTARI:
En un partit molt fluix dels gironins, el Farners va veure's superat per les Franqueses en tot moment. El visitant Reyes, amb 20 punts, va ser el jugador més desequilibrant del partit.
55
CB CARDEDEU:
Gómez (6), Frzop (16), Celis (10), Manjón (12), Contreras –cinc inicial–; Navarro (2), Brau (7), Rovira i Navarra (2). 5 triples: 2 Celis, 2 Manjón i Gómez. 6/13 tirs lliures, 21 faltes. Eliminat: Contreras.
52
ROSES:
Herrera (13), M. Soler (5), Díaz (2), Crisóstomo (2), Planas (4) –cinc inicial–; W. Soler (10), Abad (6), Garriga (2) i Castellanos (8). 8 triples: 2 Herrera, 2 W. Soler, 2 Castellanos i 1 Planas. 12/19 tirs lliures. 15 faltes.
PARCIALS:
16-15, 13-18, 15-8 i 11-11.
COMENTARI:
El Roses va plantar cara al líder de la categoria, que encara segueix invicte a la seva pista. El partit va començar amb intercanvi de cistelles per als dos conjunts, però, en el segon quart, l'encert del Roses des de la línia de tres punts els permetia marxar al descans 4 punts per sobre. Després de la represa, les tornes es van invertir i van ser els locals que es van mostrar més encertats. Gràcies a això, van aconseguir capgirar el marcador. En l'últim període, dos triples del Cardedeu semblaven sentenciar el partit, però el Roses combatiu va reduir la diferència fins a 3 punts. L'última acció va ser per als rosincs, que no van anotar un triple de mig camp que hauria pogut forçar la pròrroga.
90
MANLLEU:
Ramírez (31), Martín (5), Vila (24), Aranda (9), Gómez (10) –cinc inicial–; Soldevilla, Gálvez (1), Gorchs (10). 11 triples: 5 Ramírez, 3 Vila, 2 Gómez i Aranda. 19/30 tirs lliures. 25 faltes.
80
FONTAJAU:
Candelario (32), Terradas (9), Valera (4), Aymerich (14), Obré (11) –cinc inicial–; Sidera (3), Ros (6), Heras, Paulí, Benítez i Roura (1). 5 triples: 3 Candelario, 1 Terradas i Aymerich. 19/27 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Aymerich.
PARCIALS:
23-12, 44-35, 61-52 i 90-80.
COMENTARI:
El Fontajau va sortit fred a la pista; prova d'això és el parcial de 23-12 del primer quart. En el segon, va dominar l'intercanvi de cistelles i es va arribar al descans amb una diferència de nou punts. Tornant de la represa, el Fontajau volia aconseguir la victòria, però totes les temptatives d'acostar-se en el resultat es veien frenades per l'eficàcia local. En l'últim període, l'encert dels locals des de la línia de tir lliure i des la de tres van ser clau perquè el Fontajau acabés abaixant els braços. Ramírez, amb 31 punts, va ser decisiu pel Manlleu.