FEB

L'Andorra, molt fàcil

LEB Or. El River demostra quin domini té a la categoria i en fa prou amb dotze minuts (33-12) per esborrar un Barça defensivament tou i sense encert

80

RIVER ANDORRA:
Schreiner (12), Navarro (8), Zengotitabengoa (6), Trias (10) i Hampl (5) –cinc inicial–; Sánchez E. (2), Martí (9), Sánchez P. (3), Green (17) i Blanch (8). 17/38 de 2, 9/20 triples (3 Green, 2 Blanch i Schreiner i 1 Martí i Navarro), 19/25 tirs lliures, 40 rebots (10 Trias), 15 assistències (7 Schreiner) i 104 de valoració (22 Green).

61

BARÇA B:
Hakanson (4), García (19), Paulí (11), Spires (2) i Sulejmanovic (8) –cinc inicial–; Moix (2), Laviña, Cantenys (2), M'Baye (6), Pérez (4) i Zhigulin (3). 22/50 de 2, 4/19 triples (2 García i 1 Hakanson i Paulí), 5/10 tirs lliures, 34 rebots (9 Sulejmanovic), 7 assistències (2 Paulí, Laviña i Pérez) i 36 de valoració (11 García).

PARCIALS:

24-12, 25-19 (49-31); 20-15 (69-46) i 11-15 (80-61).

Poca història va tenir el duel entre el River Andorra i el Barça B.

Els blaugrana, que van arribar 20 minuts abans de les nou al pavelló per culpa del trànsit –el matx va començar un quart d'hora tard–, es van mostrar molt tous en la posada en escena, un fet que va permetre el joc plàcid dels locals, que amb 12 minuts en van fer prou per sentenciar el partit (33-12).

El River, incidint en el joc interior, va trobar en un actiu Trias el seu primer punt de suport (10-6). El Barça, que sort en tenia del rebot d'atac, va elaborar molt però sense encert i els locals se'n van aprofitar (16-10). L'entrada de Blanch va donar un nou impuls als andorrans, que, amb un bàsquet molt directe i amb l'encert de Green des del triple, van obrir la primera gran escletxa (24-12). El seu persistent joc de transició va assegurar aquest marge en els primers minuts del segon quart (33-12). Després d'arribar a un màxim avantatge a quatre minuts del descans (44-19), la relaxació defensiva local va permetre als blaugrana escurçar dèficit (49-31).

En el segon temps, tot i els esforços del Barça per reduir la diferència (69-55 a 6:49 de la fi), el cert és que el River, sense maldecaps, va fermar el triomf.