Més bàsquet

Ben tornat, Doc

NBA. Torna a Boston, on va dirigir els Celtics els últims nou anys. Ricky es queda a quatre punts del seu rècord

L'NBA és un espectacle, i com a bon xou, també saben vendre, i molt bé, les situacions especials. Ahir al TD Garden de Boston el tècnic dels Clippers, Doc Rivers, va rebre l'ovació més esperada. Abans d'aterrar a Los Angeles va ser el màxim responsable verd els últims nou cursos i va arribar a fer campió de l'NBA als Celtics. Una ovació més que merescuda dels aficionats, que van veure després com s'enduia els aplaudiments de la nit i també la victòria.

La millor versió de Ricky

Un altre dels protagonistes de la nit va ser Ricky Rubio (21 punts) que es va quedar a tan sols quatre punts del seu sostre d'anotació a l'NBA que va ser el 13 d'abril passat contra els Suns (25). El base del Masnou es va quedar a una sola assistències de les dobles figures (9). Ricky va secundar perfectament l'estrella Kevin Love (26 punts, 15 rebots i 5 assistències) i Nikola Pekovic (20+10). Per la seva banda, els Grizzlies continuen trobant a faltar, i molt, el lesionat Marc Gasol. Els de Memphis van caure, aquesta vegada contra els Thunder de l'exjugador del Manresa Serge Ibaka (12+7) on l'estrella aquesta vegada no va ser Kevin Duran, sinó Westbrook (27).

El protagonista de la jornada va ser Stephen Curry que va fer 16 punts en el darrer quart dels seus 33 per consolidar la remuntada espectacular dels Warriors contra els Mavs de Nowitzki (21). També destacar el lideratge de Carmelo Anthony per tallar la sagnia que estaven vivint els Knicks. L'All Star del Madison va fer 30 punts amb 10 rebots per donar el triomf dels Knicks contra els Bulls mentre el veterà Tim Duncan es va exhibir contra els Bucks (21+16). Finalment, els Jazz, el pitjor equip de l'NBA juntament amb els Bucks –només cinc triomfs–, va superar en un sol partit el rècord de punts anotats en un matx (122), més assistències (35), només sis pèrdues i no havien guanyat de tanta diferència (21 punts).

Bobcats - Magic
83 - 92
Celtics - Clippers
88 - 96
Grizzlies - Thunder
100 - 116
Bucks - Spurs
77 - 109
TWolves - Sixers
106 - 99
Pelicans - Pistons
111 - 106
Knicks - Bulls
83 - 78
Kings - Jazz
101 - 122
Warriors - Mavs
95 - 93
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)