FEB

Jornada amb valor doble

LEB Or. L'Andorra juga a la Corunya, cinquè classificat, i dos rivals directes com són el Palència i el Breogán s'enfronten entre ells

Tal com està la LEB Or d'enguany d'igualada en la zona d'ascens, en què hi ha cinc equips separats únicament per una victòria, els duels entre rivals directes tenen un valor doble. El River Andorra Morabanc n'és conscient i ha viatjat a la pista del Corunya, cinquè classificat a un triomf dels andorrans, amb la mentalitat clara del que es poden trobar i de la dificultat que suposaria un nou entrebanc. Els de Joan Peñarroya no tenen cap baixa i toparan amb una plantilla en què hi ha jugadors de molta experiència com és el cas del pivot Mario Cabanas. El tècnic andorrà parla de la dificultat del Corunya: “És un rival difícil que s'està mostrant amb una mentalitat molt dura, molt forta i tots els partits s'han decidit en el darrer minut, un equip que sempre hi és i que competeix amb partits amb tanteig curt.” Una de les claus serà controlar el ritme de joc i intentar canviar el ritme. Curiosament el Corunya només ha perdut un partit a casa i va ser precisament el darrer que van jugar també amb màxima igualtat.

D'altra banda, l'altre equip català, el Força Lleida, rep el Cocinas.com de la Rioja, un equip que es troba ara mateix amb 4 victòries i 6 derrotes en la novena posició, una per sobre només que els lleidatans, que han sumat una victòria menys. A l'equip de Logronyo hi juguen experts com el pivot tarragoní José Manuel Coego i l'ex-Penya Joan Tomàs, germà del Pere. El Força Lleida no vol fallar més a casa per no veure's abocat a la zona baixa i haver de patir la pressió de les posicions de descens.

Navarra - Melilla
20.30 h
Palència - Breogán
21.00 h
Lleida - Cocinas.com
21.00 h
Cl. Rincón - Osca
21.00 h
Corunya - Andorra
21.00 h
Oviedo - Ourense
19.30 h (demà)
Barça B - Burgos
17.00 h (diumenge)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)