Ortíz (4), Morales (6), Rodríguez (16), Ivanovic (12), Cairo (19) –cinc inicial–; Bassas (4), Nogales (4), Medio, Cuesta (13) i Almuni (2). 23/40 de 2, 7/25 triples (3 Cairo, 2 Rodríguez, 1 Nogales i Cuesta), 13/22 tirs lliures, 35 rebots (10 Rodríguez), 18 assistències (6 Bassas) i 84 de valoració (22 Rodríguez).

Gómez (6), Solé (23), Guia (3), San Epifanio (14), Acosta (6) –cinc inicial–; Saltó (6), Olmedo (4), Hernández (7), Reina (16) i Gamarra (5). 23/41 de 2, 8/21 triples (6 Solé), 20/30 tirs lliures, 34 rebots (8 Gómez), 12 assistències (5 Saltó) i 93 de valoració (21 Solé).

PARCIALS:

12-17, 20-33, 30-19 i 18-21.

COMENTARI:

El Montgat, que rebia l'Hospitalet, no va poder aconseguir la seva primera victòria de la temporada. Tot i els primers minuts d'igualtat, el conjunt visitant va gaudir d'un encert important, sobretot de Jaume Soler –cinc triples en la primera meitat–, que li va permetre marxar als vestidors amb 13 punts de diferència. Una reacció dels locals en el tercer període va permetre al Montgat tornar a entrar al partit situant-se a només quatre punts del rival quan encara quedaven més de quatre minuts per disputar-se. Llavors, tres errades consecutives del conjunt montgatí van ser aprofitades per l'Hospitalet, que va sentenciar el matx.

72

CORNELLÀ:
Luquera (4), Sobrepera (10), Pilan (13), Sanmartín, Molina (11) –cinc inicial–; Villalon (10), Sanz (6), Oliva (8), Milan i Marín (10). 19/41 de 2, 12/32 triples (4 Pilán, 3 Marín, 2 Sanz, 1 Sobrepera, Oliva i Molina), 10/17 tirs lliures, 26 rebots (8 Sobrepera) i 74 de valoració (22 Sobrepera).

66

SANT NICOLAU:
Costa (10), Clotet (5), Torres (5), Maki (4), Bitjaa (14) –cinc inicial–; Balta (5), Espuña (14), Angelats (4), Moix, Pardina (5) i Mbappe. 19/41 de 2, 4/16 triples (Balta, Espuña, Torres i Bitjaa), 41 rebots (14 Bitjaa), 6 assistències i 64 de valoració (20 Espuña).

PARCIALS:

16-15, 25-14, 17-20 i 14-17.

COMENTARI:

Una gran defensa va permetre al CB Cornellà aconseguir la seva primera victòria del 2014 contra el Sant Nicolau, que només havia perdut un partit. La intensitat va ser protagonista durant molts minuts d'un enfrontament en què el conjunt local va dur la iniciativa en el marcador, amb avantatges que van arribar fins als 17 punts. Els sabadellencs, que no van poder desenvolupar el seu joc, van trobar-se amb un rival en què fins a cinc jugadors van anotar més de 10 punts. Marc Sobrepera, amb 10 punts i 8 rebots, va ser el millor.