FCBQ

El Fontajau es desinfla en la segona part

FONTAJAU 63

ARBÚCIES 67

FONTAJAU: Sidera (19), Candelario (23), Terradas (6), Paulí (2) i Roure (2) –cinc inicial– Ros (3), Valera, Heras, Aymerich (4), Benítez (1) i Obre (3). 4 triples: 1 Candelario, Sidera, Terradas i Aymerich. 15/26 tirs lliures. 31 faltes. ARBÚCIES: Vila (12), Pirés (23), Sánchez (4), Masnou (14) i Auladell (4) –cinc inicial– Sánchez (2), Noguera (2), Condom (4), Pauleta (2). 5 triples: 2 Vila i Masnou i 1 Pirés. 14/33 tirs lliures. 25 faltes. PARCIALS: 23-17, 17-14, 11-15 i 12-21. COMENTARI: Durant la primera part el domini del Fontajau ha sigut evident gràcies a un bon treball defensiu i joc col·lectiu aconseguint diferències en el marcador que superaven els 10 punts. En el tercer quart, però, el partit es va igualar i l'Arbúcies es va imposar físicament en el joc interior. Finalment, la remuntada es va produir en el darrer període en el què a falta de 2 segons per finalitzar el partit els locals van errar un triple per empatar el partit.