Noguera (6), Vilà (14), Pires (15), Auladell (4) Ferran –cinc inicial–; Condom, Dani (4), Masnou (21), Canaleta (2), Campderrós i Marc. 4 triples: 3 Masnou i 1 Pires. 16/30 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat; Condom.
Relats (2), O. Cruells (4), Garcia (6), Escuder (4), E. Cruells(4) –cinc inicial–; Guerra (7), Guinart (5), Amado (3), Rey (6), Castaño (4). 4 triples: 2 Garcia, 1 Guerra i Rey. 11/24 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
12-14,22-10, 9-15 i 23-6.
COMENTARI:
El partit va començar amb contínues alternances en el marcador. Els locals, però, van agafar el to defensiu en el segon quart i se'n van anar als vestidors guanyant de 10 punts. A la represa, els visitants es van mostrar més encertats i van reduir la diferència fins a 4 punts. Els arbuciencs es van aplicar en atac i en defensa en l'últim període, van fer un gran parcial i van acabar guanyant amb comoditat.
74
QUART:
Jaume Carreras (4), Lozano (20), De Pedro (16), Molina (10), Gironès (12) –cinc inicial–; Guix, Pantrigo (2), Artigas (2), Jordi Carreras (8) i Ibanco. 3 triples: 2 Gironès i 1 De Pedro. 25/29 tirs lliures. 20 faltes.
68
CARDEDEU:
Silvestre (10), Frzop (19), Celis (7), Manjon, Datsira (2) –cinc inicial–; Gómez (15), Cabanas (3), Brau (2), Rovira (6) i Nikoaleu (2). 4 triples: 3 Gómez i 1 Cabanas. 9/12 tirs lliures. 28 faltes. Eliminats: Celis i Rovira.
PARCIALS:
18-17, 36-35, 47-51 i 74-68.
COMENTARI:
El Quart va obtenir la cinquena victòria consecutiva, i no en un partit qualsevol sinó contra el rival directe en la lluita pel títol. El partit va estar marcat per la igualtat durant tot el partit, però a mitjan tercer període els locals van aconseguir una diferència de 10 punts. En l'últim període, els locals van reaccionar i amb un parcial de 27-17 en el darrer període, van capgirar el resultat.
70
L'ESCALA:
Capella (18) Escobedo (5), Martini (6), Usan (4), Danés (28) –cinc inicial–; Geli, Saidú (6), Clapera (3) i Costey. 7 triples: 3 Danés, 1 Escobedo, Capella, Usan i Clapera. 17/31 tirs lliures. 21 faltes.
58
FARNERS:
A. Formiga, Bau (4), Font (6), Barcelona (1), Hermoso –cinc inicial–; Luque (6), Pou (17), F. Formiga (15) i Coma (9). 5 triples: 2 Font, Luque i 1 Pou.13/21 tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Bau i F. Formiga.
PARCIALS:
22-10, 39-23, 54-34 i 70-58.
COMENTARI:
L'Escala va aconseguir la segona victòria de la temporada, i trenca la negativa ratxa de 9 derrotes consecutives. L'Escala va dominar el partit en tot moment, però quan faltaven 3 minuts per al final el Farners se'ls va acostar a només 3 punts. L'Escala, però, va encarrilar la victòria amb un parcial final de 14-5.
80
BLANES:
Grau (9), Romero (4), Garcia (2), Velasco (5), Jalili (11) –cinc inicial– Porcuna, Pleguzuelos (2), Alarcón (4), Xifré (10), Torrentó (23) i Reynoso (11). 6 triples: 4 Torrentó i 1 Reynoso i Grau. 12/23 tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Grau.
71
ARENYS:
Pérez (26), Puig (14), Pardillos (7), Fernández (17) i Chivados (2) –cinc inicial– Touré (5), Torres, González i Alemany. 4 triples: 2 Pardillos i 1 Fernández i Puig. 23/37 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Touré.
PARCIALS:
15-14, 27-13, 15-24 i 23-20.
COMENTARI:
Després de quatre derrotes consecutives, el Blanes es va retrobar amb la victòria contra un rival que no li va posar les coses fàcils. Després d'un inici igualat, el Blanes va afrontar el final de la primera part amb molta ambició. L'Arenys, però, va es despertar a la segona part i es va col·locar a un punt. En lloc de deixar-se emportar pels dubtes, els locals no van deixar que l'Arenys anés al davant en el marcador en cap moment i van afrontar el darrer període amb comoditat.