El Cassanenc i el Quart segueixen líders tot i perdre

Font (18), Hermoso (2), Bosch (10), Àlex (15) i F. Formiga (6) –cinc inicial–; A. Formiga (2), Bau (5), Noguer (1), Pou (6), Coma (5) i Luque (3). 6 triples: 4 Font i 1 Pou i Luque. 13/25 tirs lliures. 21 faltes.
Buch (5), Bassa (4), López (4), Vujadinovic (2) i Sánchez (6) –cinc inicial–; Falconero (6), Trell (12), Subirà (5) i Mary (8). 2 triples: 1 Trell i Subirà. 10/13 tirs lliures. 22 faltes. Eliminats: Sánchez i Subirà.
PARCIALS:
22-10, 16-14, 17-10 i 18-18.
COMENTARI:
Partit molt còmode per al Farners, que no va tenir rival a la pista. Des dels primers minuts l'equip local es va imposar amb un parcial de 22-2 que va marcar el desenvolupament del partit. A partir d'aquest moment, el Premià no va tenir cap possibilitat tot i que el Farners es va relaxar en els següents tres períodes. Amb aquesta victòria els de Santa Coloma se situen a la meitat de la classificació mentre que el Premià continua penúltim.
61
ARBÚCIES:
Dani (2), Noguera (1), Vilà (10), Masnou (12) I Condom(3) –cinc inicial–; Ferran (11), Campderros, Pires (16), Cuesta, Canaleta (6) i Auladell. 5 triples: 3 Pires i 2 Vilà. 15/32 tirs lliures. 21 faltes. 2 faltes tècniques.
71
LES FRANQUESES:
Ciurans, Baldrich (11), Reyes (24), Faura (3) i González (6) –cinc inicial–; Bassa (1), Raigh (9), Marquès (11) i Jané (6). 5 triples: 2 Marquès i Raigh i 1 Jané. 14/24 tirs lliures. 30 faltes. 1 falta tècnica. Eliminat: Jané.
PARCIALS:
7-14, 18-18, 17-19 i 19-20.
COMENTARI:
Partit marcat pel desencert en el primer quart de l'equip local. La poca efectivitat durant els primers deu minuts va provocar que l'Arbúcies anés a remolc durant tot el partit. L'ansietat per capgirar el marcador va provocar que l'equip local no desplegués en cap moment un bon joc, això afegit al saber fer i la unió que va mostrar l'equip visitant van provocar que la victòria volés cap a Les Franqueses.
83
FONTAJAU:
Candelario (11), Ros (2), Valera (9), Paulí, Roura (2) –cinc inicial–; Sidera (9), Terradas (12), Aymerich (5), Mollano (6), Obré (25). 6 triples: 2 Obré, 1 Candelario, Terradas, Aymerich i Mollano. 24/37 tirs lliures. 17 faltes.
73
ARENYS B:
Folquet (18), Alemany, Pérez (23), Pardillos (5), Chiva (3) –cinc inicial–; Bruñel, Puig (3), Hernández (9), Torres (3) i Touré (9). 9 triples: 4 Folquet, 1 Puig, Pardillos, Hernández, Torres i Chiva. 9/12 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Bruñel.
PARCIALS:
16-24, 44-34, 64-42 i 83-73.
COMENTARI:
Victòria del Fontajau en un partit amb tres fases molt marcades. Després de 5 minuts de domini i encert visitant (8-20), els gironins van millorar i capgirar el marcador. La tendència es va mantenir fins al final del tercer període, amb un màxim avantatge local de 21 punts. En l'últim quart, contra tot pronòstic, l'Arenys va reaccionar fins a situar-se només 2 punts per sota, però 6 punts consecutius de Terradas van sentenciar el matx.