FEB

El lideratge en joc a Quart

EBA. Quarta victòria seguida d'un equip en creixement constant que acabarà la primera volta primer si tomba diumenge vinent el CBT

quart78

santfeliuenc60

El Quart va reblar ahir la solvència que ha demostrat aquest any amb una victòria de gamma extra a la pista del Santfeliuenc, que, a més, li permetrà jugar per ser líder al final de la primera volta. Ho aconseguirà diumenge vinent si supera qui mana ara –amb les mateixes victòries–, el CBT, a Quart.

Els gironins van manar des de l'inici a partir de la seva defensa, sobretot les ajudes interiors per aturar Mesa, pivot dominant del Santfeliuenc. En el segon quart, però, va aparèixer Guirao (excompany d'un munt de jugadors del Quart), que es va carregar l'equip a sobre i va corregir la primera estrebada visitant (27-36) fins a un 43-45. Aquí va sorgir, novament Edu Jiménez, amb tres triples seguits (5/11 al final i 23/38 en els quatre últims partits) per calmar el partit.

En l'últim període, en ficar a dins, el Quart va equilibrar una mica el rebot –el seu dèficit– i, en camp d'atac, la clarividència de Pau Vila en la direcció i la irrupció d'Èric Jiménez van ser fonamentals. A més, la càrrega de minuts de Mesa i Guirao (van jugar tota la segona meitat) es va fer notar i el Santfeliuenc només va anotar tres punts en els últims cinc minuts (del 57-66 al 60-78).

SANTFELIUENC: Balanzó (2), Guirao (24), Camarasa (4), Mestres (7) i Mesa (15); Barrera, Sotomayor (8), Payne, Alias i Carbonell. 17/40 de 2, 4/21 de 3 (Guirao), 14/17 tirs lliures, 36 rebots (11 Mestres), 9 assistències (4 Camarasa) i 45 de valoració (16 Sotomayor). QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (2), Edu Jiménez (27), Herrera (12), Camós (11) i Vila (2); Èric Jiménez (14), Bataller (2), Martí Serra (2), Martínez (2), Lozano (2) i Guillem Serra (2). 25/40 de 2, 7/23 de 3 (5 Edu Jiménez i 2 Èric Jiménez), 7/13 t. ll., 27 reb. (6 Èric Jiménez i Bataller), 8 ass. (2 Edu Jiménez, Bataller i Vila) i 75 val. (27 Edu Jiménez). PARCIALS: 11-17, 20-19 (31-36), 20-24 (51-60), 9-18 (60-78).