Noguera (4), Masnou (8), Vilà (14), Pires (12), Auladell (7) –cinc incial–; Nando, Condom (7), Campderròs, Canaleta (7). 6 triples: 2 Canaleta, 1 Auladell, Pires, Condom i Vilà. 15/28 tirs lliures. 19 faltes.
Herrera (20), M. Soler (1), Abat (6), Garriga (3), Castellanos (6)–cinc inicial–; Quirante (6), Crisostomo (2), Planas (2) i Sendra. 5 triples: 2 Herrera i Quirantes, 1 Castellanos. 9/18 tirs lliures. 22 faltes.
PARCIALS:
18-15, 1-10, 17-9 i 23-12.
COMENTARI:
El Roses va sofrir un mal menor en marxar al descans només 7 punts per sota després d'anotar tan sols un punt en el segon període. A la represa, els locals van ajustar la defensa amb intensitat i constants ajudes, i gràcies a una millora del joc ofensiu es van acabar imposant finalment per 59-46.
64
BLANES:
Pleguezuelos, Alarcón, Xifré (15), Velasco (16) i Jalil (6) –cinc inicial–; Garcia (6), Reynoso (13), Romero (2) i Grau (6). 4 triples: 4 Velasco. 6/10 tirs lliures. 20 faltes.
76
VILASSAR DE DALT:
Ruiz (19), Blat (5), Ribó (3), Espin (21) i Garcia (12) –cinc inicial–; Farriols (14), Hurtado, Villagrasa, Biargé (2), Escrihuela (3) i Quintana. 5 triples: 1 Ruiz, Blat, Ribó, Espin i Escrihuela. 17/19 tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
16-23, 19-14, 13-24 i 16-15.
COMENTARI:
Després d'un primer quart fluix, el Blanes va aconseguir igualar el partit, que es va mantenir en aquesta dinàmica fins al minut 27 (46-48). A partir d'aquest moment i després de rebre un parcial de 12-2, els locals van baixar els braços. L'estat d'ànim no ajudava a canviar la dinàmica del partit, però al darrer quart el Vilassar va veure retallat el seu avantatge fins a 4 punts a 5 minuts per a la finalització de l'enfrontament. Un cop més, però, al Blanes li va faltar una última empenta i no va poder acabar-se emportant el partit.