FEB

El primer visita el segon

LEB Or. Partidàs a Palència, on el River Andorra posarà a prova el seu lideratge al camp del seu perseguidor. Podria debutar Dani López

“Sabem de la importància del partit, però també sabem que no serà un partit definitiu.” Amb aquestes paraules va definir aquesta setmana Joan Peñarroya el partit que aquest vespre enfrontarà el seu equip (15-3) contra el Palència, segon classificat (14-4). “Queden moltes jornades i molts enfrontaments entre equips [de dalt]”, va afegir-hi. Certament és així, però la visita serviria perquè els andorrans, en cas de victòria, situessin un marge de dos partits entre ells i el seus perseguidors. En el partit de la primera volta, triomf per 71-68 del River contra el Palència, l'equip amb més jugadors catalans de la lliga: Carles Bravo, Quique Garrido, Xavi Forcada, Roger Fornàs, Miquel Feliu i Albert Moncasi. Pel conjunt del Principat podria jugar els seus primers minuts el nou base de l'equip, Dani López.

Quant als altres dos conjunts del país, el Força Lleida (8-10) rep a Barris Nord un equip complicat, el Corunya (11-7), mentre que el Barça B (3-11) es desplaça a Andalusia per enfrontar-se al vinculat de l'Unicaja, el Clínicas Rincón (8-10).

Planasa - Oviedo
20.30 h
Clínicas - FC Barcelona
21 h
Força Lleida - Corunya
21 h
Palència - River Andorra
21 h
Melilla - Burgos
21 h
Cocinas - Osca
21 h
Breogán - Ourense
19.15 h (demà)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)