FEB

Contra tots els elements

LEB Or. El River Andorra se sobreposa al rival i a l'arbitratge i, amb caràcter, és capaç de trobar l'encert guanyador

PALÈNCIA84

RIVER87

Victòria amb valor triple –el segon és a tres partits– contra un rival dur i un arbitratge dubtós que mentalment ha de propulsar el River.

Després d'un primer quart ofensivament eixut –les pilotes perdudes van impedir als andorrans fer palesa la seva superioritat–, els locals, agressius en defensa, van entrar en ritme ofensiu i el River, castigat amb tècniques –16/19 en tirs lliures locals ja a la mitja part–, va perdre el nord. El millor, l'arribada del descans (52-39).

A la tornada, els de Peñarroya van intentar oblidar els àrbitres, adaptar-se al fort contacte que es permetia i centrar-se a retallar. Ho van fer ja en el tercer quart, si bé la inconstància al darrere no li va permetre de capgirar el marcador, un fet que la determinació de Fernández en l'inici de l'últim quart va propiciar. Els locals no van aixecar el peu i va ser l'encert final en el tir lliure i una pèrdua de pilota d'Otegui a 4,5 segons el que va sentenciar.

PALÈNCIA: Bravo (4), Otegui (22), Forcada (9), Rejón (8) i Feliu (10); Abouo (4), Garrido (10), Fornàs, Barbour (7) i Moncasi (10). 22/39 de 2, 5/18 triples (2 Garrido i Barbour i 1 Feliu), 25/36 tirs lliures, 30 rebots (10 Otegui), 15 assistències (6 Forcada) i 86 de valoració (25 Otegui) RIVER ANDORRA: Trias (9), Hampl (6), E. Sánchez (14), Navarro i P. Sánchez (2); López (2), Fernández (9), Blanch (20), Green (14) i Zengo (11). 22/34 de 2, 6/22 triples (3 Zengo, 2 E. Sánchez i 1 Blanch), 25/30 tirs lliures, 30 rebots (6 Fernández), 6 assistències (2 E. Sánchez) i 76 de valoració (22 Blanch). PARCIALS: 19-20, 33-19 (52-39); 21-29 (73-68) i 11-19 (84-87)