FEB

Màxima exigència

LEB Or. Tant el River com el Força Lleida i el Barça B necessiten mostrar la seva millor cara per competir amb èxit en la jornada

La 21a jornada de la fase regular –després d'aquesta en quedaran cinc– demanarà la millor cara tant del River Andorra com del Força Lleida i el Barça B si els tres equips de la federació catalana volen competir amb èxit.

Els primers a jugar seran els de Joan Peñarroya, que ho faran a dos quarts d'una del migdia al Martín Carpena de Màlaga contra el Clínicas –avui és la diada d'Andalusia–. Si bé el conjunt vinculat de l'Unicaja acredita un 10-10, el cert és que en aquesta segona volta han guanyat cinc dels set partits jugats. Pels andorrans, que enllacen nou triomfs (17-3), la situació és la de fa tres jornades: cada victòria és un petit pas més cap a la lliga Endesa.

Mentrestant a Barris Nord, i amb els dubtes de Simeón (adductor) i Reinholt (tendó d'Aquil·les), el Força Lleida (8-12) rep un Ford Burgos (13-7) immers de ple en la pugna per acabar com a mínim segon. I a Pamplona, sense Pérez (peu) i Moix (espatlla) i amb Stefan Peno, el Barça B (3-17) s'enfronta al penúltim (4-16), en el duel entre els dos equips amb pitjor balanç.

Clínicas - River Andorra
12.30 h
Planasa - Barça B
20.30 h
Força Lleida - Burgos
21 h
Oviedo - la Corunya
21 h
Palència - Ourense
21 h
Melilla - Osca
21 h
Breogán - Cocinas
19.15 h (demà)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)