El Quart continua líder, seguit de prop pel Cassanenc i l'Arbúcies

Capella (2), Martini (10), Usan (10), Geli (2), Costey (6), Saidu (4), Danes (8) i Estruch. 6 triples: 3 Usan, 2 Martini i 1 Danés. 6/11 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Danes.
Sánchez (2), Noguera (6), Vila (6), Condom (10), Pires (11), Masnou (11), Auladell (5) i Canaleta (2). 2 triples: 2 Masnou. 10/16 tirs lliures. 17 faltes.
PARCIALS:
19-17, 5-11, 7-14 i 11-14.
COMENTARI:
Tot i el bon inici de matx dels escalencs, aviat van veure minvar el seu encert en atac. En el segon període els locals només van fer 5 punts i l'Arbúcies ja havia aconseguit capgirar el resultat. En el tercer quart, amb un parcial de 0-10, els visitants van establir una diferència en el marcador prou important que van mantenir fins al final.
45
FARNERS:
Bau (10), Noguer, Hermoso (3), Akex (10) i F. Formiga (8) –cinc inicial–; A. Formiga (1), Barcelona (9), Pou (2), Bosch (2) i Luque. 5 triples: 3 Barcelona i 1 Bau i Hermoso. 8/17 tirs lliures. 23 faltes.
85
BLANES:
Grau (4), Romero (4), Xifre (3), Velazco (20) i Jalil (16) –cinc inicial–; Pleguezuelos (10), Alarcón (15), El Jaiedi, Reynoso (7) i Blanco (6). 10 triples: 3 Alarcón i Velazco, 2 Blanco i 1 Pleguezuelos i 1 Xifre. 17/24 tirs lliures. 17 faltes.
PARCIALS:
13-21, 15-14, 8-31 i 9-19.
COMENTARI:
No va ser el dia del Farners, que es va veure superat des de l'inici pel Blanes que, amb un parcial inicial de 0-10, es feia amo i senyor del partit. Un segon quart més igualat semblava que donava pas a la possible remuntada local, però a la segona part el Blanes no els va donar opció.
76
FRANQUESES:
Ciurans (6), Raón (10), Baldrich (15), López (16), Faura (16) –cinc inicial–; Bassa (7), Moliner (1), Guerrero (13), Llanos (2) i Reyes (4). 6 triples: 2 Raón, 2 Guerrero, 1 Bassa i Faura. 16/26 tirs lliures. 29 faltes. Eliminat: Bassa.
53
FONTAJAU:
Cidera (6), Terrades (7), Valera (7), Heras (3), Moyano –cinc inicial–; Ros (12), Aymerich (7), Obré (11) i Roura. 3 Ros, 3 Obré i 1 Valera. 16/31 tirs lliures. 23 faltes. 2 faltes tècniques.
PARCIALS:
14-12, 34-22, 54-38 i 76-53.
COMENTARI:
Pèssim partit dels gironins que arribaven a les Franqueses amb nombroses lesions. El partit es va trencar a partir del segon període deixant el resultat 34-22 al descans. En la represa, els locals van ampliar les diferències però el Fontajau no es no es va rendir i va escurçar distàncies. Unes polèmiques decisions arbitrals van propiciar un parcial de 13-0 en contra, que va deixar els gironins sense opcions de victòria.