W.Soler (6), M.Soler (21), Quirante (9), Crisostomo (2) i Garriga (7) –cinc inicial–; Abad (10), Planas (20) i Castellanos (10). 8 triples: 3 Planas, 2 Quirante, 2 Castellanos i 1 W. Soler. 18/28 tirs lliures. 21 faltes.
Relats (8), Marín, Garcia (20), Escudé (13) i Rey (13) –cinc inicial–; Guerra (4), Castaño, O.Cruells (23) i E. Cruells (8). 11 triples: 5 Garcia, 2 Escudé, 2 Rey, 1 Relats i O. Cruells. 14/20 tirs lliures. 27 faltes.
PARCIALS:
11-22, 12-17, 27-26 i 35-24.
COMENTARI:
Mal partit del Roses que ja des de l'inici es va mostrar poc encertat en atac i amb moltes badades defensives, que permetien cistelles fàcils als rivals. Tot i arribar a perdre de 25 punts els rosincs van intentar remuntar anotant 55 punts els darrers 15 minuts del partit, però no va haver-hi suficient temps per completar la proesa.
57
AB PREMIÀ:
Bassa (2), Millán (8), Trell (5), Sagnang (6), Sánchez (17)–cinc inicial–; Hoyos, Muñoz, López (11), Mary, Illescas (6), Vujadinovic (2), Subirà. 8 triples: 3 López, 2 SáncheZ, 2 Millán i 1 Trell. 11/15 tirs lliures. 29 faltes personals. 1 falta tècnica. Eliminats: Bassa, Muñoz i Vujadinovic.
67
ARBÚCIES:
Sánchez (4), Noguera (4), Vilà (6), Pires (20), Auladell (2) –cinc inicial–; F. Sánchez (5), Condom (5), Masnou (10), Canaleta (11), M. Sánchez. 5 triples: 2 Canaleta, 1 Masnou, F. Sánchez i Pires. 24/38 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
8-7, 12-17, 8-18 i 29-25.
COMENTARI:
L'Arbúcies va guanyar un partit que va començar amb un primer quart amb irrisòries anotacions 8-7, i amb els visitants no anotant fins al minut 8. Al segon, els atacs van millorat lleugerament i es arribar al descans amb 20-24. A la represa, un parcial de 0-14 dels arbuciencs els situava 18 punts per sobre, i deixava el partit molt ben encarat. A partir de llavors els visitants van saber administrar molt bé la renta aconseguida i van acabar vencent sense massa patiment.