Més bàsquet

Lesió d'Irving i xou de Davis i Curry

Bàsquet. L'estrella dels Cavs es lesiona el bíceps de la cama esquerra i l'astre dels Pelicans fa el rècord de punts (40) i rebots (21)

La màxima preocupació és si la lesió que es va fer Kyrie Irving durant el partit que els Cavs van jugar contra els Clippers podria fer que l'estrella de la temporada dels de Cleveland es perdés la resta de la temporada. Irving té una lesió al bíceps de la cama esquerra que es va fer en el primer quart i que ja no el va deixar jugar més. Els Clippers, amb Griffin vorejant el triple doble (21 punts, 11 rebots i 8 assistències) no van tenir cap problema per sumar la seva onzena victòria consecutiva. L'espectacle, però, va estar en el duel entre els Pelicans i els Celtics, que es va resoldre en la pròrroga i en què Anthony Davis va establir el seu rècord de punts (40) i de rebots (21). Però no només ell va ser el protagonista de la nit, perquè el canoner Stephen Curry va exhibir un espectacle pel qual val la pena pagar una entrada en clavar 37 punts en la remuntada dels Warriors contra els Blazers. Dues sorpreses destacades de la jornada: l'aparició del veterà Ray Allen per comandar els Heat en els moments decisius i anotar 14 dels seus 25 punts en el darrer període neutralitzant el partidàs de Harden (30). LeBron i Wade en van fer 24 i Bosch, 18. Els que van trencar una ratxa negativa increïble van ser els Mavs, que van tombar els Thunder –sense Westbrook, Perkins ni Sefolosha– amb Durant (30) i Ibaka (19). Els Spurs van arribar per quinzè any seguit als 50 triomfs i Ricky (12+9) va dirigir els TWolves cap al seu triomf 33, el seu sostre de victòries des del curs 2005/06 i encara falten 17 partits per jugar-se.

Blazers- Warriors
112 - 113
Heat - Rockets
113 - 104
TWolves - Kings
104 - 102
Spurs - Jazz
122 - 104
Pelicans - Celtics
121 - 120
Clippers - Cavs
102 - 80
Thunder - Mavs
86 - 109
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)