Més bàsquet

Ricky, aviat de vacances

NBA. Els TWolves perden en el duel català entre el base del Masnou i Marc Gasol, i ja es troben a set victòries del ‘play-off' a dotze jornades del final

Ricky Rubio tindrà unes vacances llargues. Els TWolves van quedar ahir virtualment descartats de la lluita per assolir el play-off en perdre contra els Grizzlies i, quan falten dotze partits per disputar-se, es troben a set victòries de la vuitena posició. El més interessant va ser el duel català, tot i que va ser força descafeïnat, en què el pivot de Sant Boi (14 punts i 12 rebots) va superar clarament el base del Masnou (6 punts amb 1/8 tirs de camp, 2 rebots i 4 assistències). L'estrella dels de Minnesota, Kevin Love, va acabar amb 16 punts, però amb una pobra sèrie de 6/18 tirs de camp, fet que no va ajudar els TWolves, que tenien les baixes de Nikola Pekovic i José Juan Barea, a evitar una altra ensopegada.

Durant va a la seva

Els Thunder de l'ex-Manresa i l'Hospitalet Serge Ibaka (15 punts i 7 rebots) va tornar a trobar en Kevin Durant el seu líder. L'estrella dels d'Oklahoma va arribar un dia més a la barrera dels 25 punts (en va anotar 27) i ho va fer per 35è partit consecutiu i es troba a només cinc del mític Michael Jordan, que en els últims 50 anys ho va aconseguir una vegada en 40 partits seguits, en la temporada 1986/1987. Els Thunder no van disposar de Westbrook. El partit més emocionant es va viure entre els vigents campions, els Heat, i els Blazers, que van guanyar els de Miami gràcies a un tap de Bosh a Lillard. Ell mateix ja havia fet un triple final en el duel que van tenir els dos equips al desembre. Els Clippers, per la seva banda, arriben a la victòria 50 amb un gran Griffin (27+14), mentre que els Pacers es van veure sorpresos pels Bulls. Els Spurs continuen fent gran la seva ratxa (catorzè triomf seguit) contra uns Sixers que són a un partit de la seva pitjor ratxa històrica a l'NBA. Porten 25 derrotes seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)