FEB

Primer ‘match-ball'

LEB Or. El Barça B està obligat a guanyar avui de dos punts de diferència l'Ourense per evitar el descens, i en la darrera jornada, vèncer a Osca i que l'Ourense ensopegui contra la Corunya

Els números són claríssims i el Barça B sap perfectament que les matemàtiques ja estan fetes. El filial blaugrana, per mantenir la categoria, necessita derrotar aquest vespre l'Ourense de com a mínim dos punts per guanyar-li el basket average del partit d'anada (61-59). Si ho aconsegueix, els d'Aleix Duran hauran de guanyar també en l'última jornada a la pista de l'Osca dels exBarça Lluís Costa i el tècnic Quim Costa, i que l'Ourense també perdi en la darrera jornada a casa en el derbi gallec contra la Corunya. El tècnic Aleix Duran considera bàsic recuperar sensacions: “Hem de tornar a ser competitius i estar concentrats, perquè això vol dir que llavors podem guanyar qualsevol, com vam demostrar fa dues setmanes contra l'Andorra.” El partit es jugarà a la ciutat esportiva Joan Gamper, on només s'hi ha disputat aquest curs un partit contra la Corunya, ja que normalment juguen al Palau Blaugrana. Però es dóna la circumstància que hi ha partit del primer equip contra el Panathinaikòs. El fet és que les dues darreres jornades de la LEB Or són unificades i no s'ha pogut canviar l'horari.

Festa a Andorra

I a Andorra es prepara la gran festa, que es preveu espectacular, del River amb la seva afició després de l'ascens a l'ACB, que per circumstàncies van aconseguir sense jugar, ja que va ser gràcies a la derrota del Palència a Lugo. Aquest vespre contra el Navarra, que no vol ser el convidat de pedra a la festa andorrana, els jugadors intentaran acomiadar-se de l'afició en el darrer partit al Principat donant una nova alegria als seus.

LA PRÈVIA

Hem de recuperar les sensacions que vam tenir contra l'Andorra
Aleix Duran
ENTRENADOR DEL BARÇA B
River Andorra - Navarra
21.00 h
La Corunya - Burgos
21.00 h
Barça B - Ourense
21.00 h
Oviedo - Osca
21.00 h
Clínicas - Cocinas.com
21.00 h
Força Lleida - Breogán
21.00 h
Palència - Melilla
21.00 h

El Força Lleida no vol fallar

EL9

Els lleidatans estan obligats a guanyar el Breogán per continuar depenent de si mateixos per entrar al play-off d'ascens. En cas de perdre, mantindrien possibilitats sempre que el Clínicas Rincón –vinculat de l'Unicaja– també perdi a casa contra el Clavijo. El Breogán encadena sis victòries. El tècnic Joaquín Prado té Simeón amb problemes per culpa de la pubàlgia, però estarà a disposició del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)