FEB

“Havíem preparat el ‘play-off' contra l'Uni”

Lliga femenina. Marta Xargay (Avenida) rebutja les acusacions d'haver adulterat el desenllaç de la lliga i explica que no hi va haver cap insinuació ni cap premeditació per perdre

Va ser protagonista directa del desenllaç de l'Avenida-Bembibre, que va acabar amb l'Spar fora de les semifinals per la derrota de les de Salamanca. Marta Xargay, que va fer-se professional a l'Uni, defensa que no hi va haver cap voluntat en la plantilla ni cap instrucció ni insinuació que convenia jugar les semifinals contra el Bembibre.

De fet, Xargay fa una revelació que desmuntaria la teoria de la premeditació: “Tota la setmana prèvia al partit vam estar preparant una semifinal contra l'Uni. Sé que queda malament dir-ho de cares al Bembibre, però vam entrenar situacions de defensa i atac contra Jordana, Ble i Bravard.”

Qüestió de formes

Xargay entén que el 2-16 per passar del 70-59 al 72-75 tot just quan el partit de l'Spar s'havia acabat hagi aixecat sospites: “Entenc l'enuig, ho comprenc i ho accepto tot. Però hi ha maneres i maneres de criticar. Jo he crescut a Girona però ara sóc aquí, i estic rebent per tots costats; em dol molt que hagin pensat malament. No m'ha agradat gens com se'ns ha tractat, se'ns ha atacat molt i puc dir que ni l'entrenador [Víctor Lapeña] ni ningú del club ens va fer la més mínima insinuació que havíem de perdre.” Deslliura Lapeña –“si d'algú no és la culpa és d'ell, perquè ell no és a la pista, i jo vaig ser la primera que vaig fer una falta absurda que els va donar la victòria amb un tir lliure”– i dóna més arguments: “Ningú va a perdre i menys sent l'últim partit a casa. Ens va passar que vam fer els cinc últims minuts molt dolents. Guanyàvem de 14 punts i vam posar l'off. Però no es pot posar en dubte un club tan professional. A més, si vols anar a perdre no crec que acabis el partit amb Robinson, Murphy i jo mateixa a la pista.”

ARGUMENTS

“Si vas a perdre, no acabes el partit amb Murphy, Robinson i jo mateixa en pista”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció