Més bàsquet

Arriba per quedar-se

Costa Brava Girona International Basket Cup. Arrenca el torneig de clubs més ambiciós que s'ha posat en marxa a les comarques gironines

Girona (Palau) i quatre municipis de la seva àrea d'influència –Bescanó, Fornells, Salt i Vilablareix– seran el marc entre dijous i dissabte vinent del primer Costa Brava Girona International Basket Cup, un torneig que es posa en marxa amb la voluntat que sigui una plataforma de promoció dels joves jugadors, que durant tres dies estaran sota els ulls dels responsables dels planters de grans clubs.

En aquesta primera edició s'han convocat cinc categories, tres de masculines (cadet, infantil i mini) i dues de femenines (cadet/infantil i preinfantil/mini). La categoria estel·lar serà la infantil masculina, amb la meitat dels deu equips de clubs ACB (Valladolid, Joventut, Cajasol i dos del Gran Canària). El caràcter europeu l'aporta el Toluges (cadet).

La presentació va ser apadrinada per Ramon Sitjà, que va assegurar que “mai no s'havia fet res així” i pel base del Burgos Albert Sàbat, que va enviar un missatge de suport enregistrat. Els promotors van expressar la convicció que el torneig tindrà més edicions i amb dimensions corregides a l'alça.

LA PRIMERA EDICIÓ

700
jugadors
repartits en 34 equips (26 de masculins i 8 de femenins) participaran en la competició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)