ACB

El Barça s'estrena d'aquí a un mes

Lliga Endesa. El primer rival en la preparació, encara sense els internacionals, serà el Fiatc Joventut

El Barça jugarà un màxim de quatre partits de preparació abans d'afrontar la primera competició oficial, la Supercopa. Per veure el primer partit dels de Xavi Pascual n'hi haurà prou anant a Sant Julià de Vilatorta el 7 de setembre, on jugarà contra el Fiatc Joventut. Set dies més tard, el rival serà el Sevilla, a Còrdova. La novetat en la preparació és un torneig a Montpeller, amb l'Asvel Lió Villerbaune, el Partizan de Belgrad i el Pau Ortès. El Barça s'enfrontarà a l'Asvel en semifinals.

És una preparació relativament curta, forçada per les circumstàncies. En els dos primers partits és segur que Xavi Pascual no podrà disposar dels jugadors que disputaran el mundial (Marcelinho, Navarro, Abrines, Papanikolaou, Tomic i, molt probablement, Hezonja). Amb Eslovènia no hi serà Nachbar però no està descartat Lorbek, que encara és jugador del Barça però a qui se li ha de buscar una sortida. Sí que hi seran Satoransky, Oleson, Hakanson, Doellman, Lampe, Pleiss, Sulejmanovic i algun jugador més del filial.

Difícilment el Brasil, Espanya, Croàcia i Eslovènia quedaran eliminades en la primera fase. El mundial acaba el 14 –dotze dies abans de la Supercopa– i, amb lògica, la reincorporació dels internacionals s'espera pel torneig de Montpeller.

Barça-Joventut
7/9
(12.30, a Sant Julià de Vilatorta)
Sevilla-Barça
14/9
(12.30, a Còrdova)
Asvel-Barça
20/9
(Torneig de Montpeller) (Final, 21 de setembre)
Rival per definir
26/9
(Supercopa, a Vitòria) (Final, 27 de setembre)
Barça-Bruixa d'Or
1/10
(Lliga Catalana, a la Seu d'Urgell) (Final, 2 d'octubre)
Hangzhou-Barça
7/10
(a Hangzhou)
Taiwan Mobile-Barça
11/10
(a Taipei)

Aficions contra la presència del Maccabi

Diverses penyes de set clubs de l'ACB (Barça, Baskonia, Estudiantes, Obradoiro, Manresa i Fuenlabrada) van adreçar ahir una petició a l'Eurolliga perquè exclogui el Maccabi –justament, el campió– de la pròxima edició del torneig, com a càstig pels bombardejos de l'exèrcit israelià sobre la franja de Gaza i per raons de seguretat. En el cas dels catalans, són Dracs 1991 i Sang Culé (Barça) i Zona Roja (Manresa). El seu lema és “No jugarem amb una pilota tacada de sang”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)