ACB

La pretemporada en cinc partits

Lliga Endesa. La Bruixa d'Or Manresa defineix els partits de preparació

La Bruixa d'Or Manresa va fer pública ahir la relació d'enfrontaments que té confirmats per a la pretemporada, un total de cinc.

Encara per confirmar l'inici de la feina –el més probable és que sigui la darrera setmana d'agost–, l'equip del Bages debutarà el divendres 5 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, contra el MoraBanc Andorra en un horari encara per confirmar. Set dies després (12/09), a Santa Margarida i els Monjos, a partir de les set de la tarda, el rival serà l'UCAM Múrcia, mentre que una setmana més tard (19/09), a Tàrrega, el partit serà contra el CAI –tampoc hi ha horari definit–. In crescendo, el conjunt de Pedro Martínez acabarà la preparació jugant contra la Penya (21/09), a Mollerussa (19 h), i contra el Barça (1/10) en les semifinals de la Lliga Catalana, a la Seu. En cas de vèncer, jugaria un partit més, la final, l'endemà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)