ACB

El Mora Banc Andorra es posa en marxa

Lliga Endesa. Avui s'acaben les revisions i comença el treball a la pista

El MoraBanc Andorra és un dels equips de la lliga que des d'ahir ja està en marxa –els altres són el Baskonia, l'Unicaja, el Río Natura, el Sevilla i l'Estudiantes.

Els jugadors disponibles de la plantilla que dirigeix Joan Peñarroya van començar ahir a passar les revisions mèdiques (avui es faran les últimes) i s'aniran incorporant de mica en mica al treball de pista. Així, dilluns va ser el torn de les proves físiques per a Marc Blanch, David Navarro, Jordi Trias, Joao Betinho i Guillem Colom, jugadors que a partir d'avui (18.15 h) ja faran, cadascú al seu ritme, els primeres esforços a la pista. Avui al matí està previst que passin la revisió Víctor Sada i Shaun Green.

Mentrestant, i en espera de trobar l'aler pivot que ha de tancar la plantilla, Thomas Schreiner (Àustria), Román Martínez (Mèxic) i Georgios Bogris (Grècia) continuen concentrats amb les seves seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)