Més bàsquet

ROMÁN MARTÍNEZ

ALER MEXICÀ DEL MORABANC ANDORRA

“He madurat molt des de la meva etapa a Canàries”

Viurà la seva segona experiència a la lliga ACB i ho farà amb un equip català com és el MoraBanc Andorra. Román Martínez, que ahir va jugar a Badalona contra Ucraïna amb la seva selecció mexicana, valora el seu fitxatge per l'Andorra.

Com veu la seva selecció?
Tot i fer molt bona feina els últims anys, ens queda molt camí per recórrer. Tenim la referència del Gustavo [Ayón] i jugadors amb experiència a l'NBA, però l'objectiu de Mèxic ha de ser fer un bloc en els pròxims anys.
Vostè torna a l'ACB després del seu pas de deu partits pel Gran Canària?
No vaig estar a l'altura perquè no coneixia la lliga ACB, havia jugat a la LEB i el salt va ser molt important. Penso que ara, després d'aquest temps, he madurat molt més i estic més preparat. Agraeixo molt l'oportunitat que m'ha donat l'Andorra.
Al seu equip era el gran referent ofensiu. Li han demanat el mateix rol al MoraBanc?
Sí, però sé que hi ha molts més jugadors amb nivell dels que tenia al meu equip aquest curs. Però és evident que arribo per anotar, per ser una amenaça.
Quina diferència veu entre la lliga de Mèxic i l'ACB?
Físicament, no es pot comparar, i sobretot a l'ACB com a equips són molt millors que a la lliga del meu país. Tècnicament i tàcticament hi ha un gran nivell. Per això a Mèxic vénen tants entrenadors espanyols.
Ja li han explicat que Andorra no és Espanya?
Sí, sí. Amb Green hi tinc relació des de la meva etapa universitària perquè vam coincidir en la mateixa conferència. Quan vaig fitxar li vaig trucar i em va explicar diferents coses del club i del país. Ja sé que l'afició és espectacular i que allà on viuré també, perquè està entre muntanyes i és magnífic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)