ACB

“Veig molta ambició”

Lliga Endesa. El grec Georgios Bogris és presentat com a nou pivot del MoraBanc i assegura que s'ha trobat “un club que és una família”

El MoraBanc va presentar ahir el pivot grec Georgios Bogris, de 25 anys, com una de les peces que ha de ser clau per a l'èxit de l'entitat. Bogris, que va estar acompanyat del president, Gorka Aixàs, i del director general, Francesc Solana, va assegurar que ha trobat una bona pinya: “Estic content de venir aquí perquè el club és com una família i això és important per als jugadors que surten del seu país per primera vegada.” El jugador diu que la mentalitat de l'equip és com la seva: “He vist que l'equip té objectius ambiciosos i que és similar a mi, això és important.” De la plantilla va deixar clar que coneixia alguns jugadors: “Sabia qui eren Sada i Trias, i prefereixo que juguin amb mi que no pas contra mi.” Georgios Bogris va lamentar no ser en el mundial amb Grècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)