FEB

Vuit partits al mes de setembre per al Força Lleida

LEB Or. D'aquests enfrontaments, sis són de pretemporada i dos, l'últim cap de setmana abans de començar la lliga, de Lliga Catalana

El Força Lleida, que des de dilluns passat ja treballa a les ordres del tècnic Joaquín Prado per preparar la nova temporada, té confirmats vuit partits per al mes de setembre abans de debutar en la lliga el 3 d'octubre a la Corunya. Així, els enfrontaments amistosos confirmats són contra el Prat (Sant Julià de Vilatorta, el dia 6 de setembre), contra l'Osca (Montsó, el dia 10), contra el Palma (Alpicat, el 13), contra el Navarra (Utebo, el 17), contra el Mora Banc Andorra (Barris Nord, el 20) i contra l'Osca (Torrefarrera o Alguaire, el 23). Després d'aquests partits, l'equip disputarà la Lliga Catalana LEB, que enguany es farà al Prat de Llobregat, i jugarà el dissabte 27 contra el Barça B (LEB Plata) i el diumenge 28 contra l'equip local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)