ACB

Bivià, dos mesos amb La Bruixa

Lliga Endesa. Amb Poeta i Hernández lesionats, el Manresa fa un contracte temporal al base valencià, que avui ja jugarà contra el MoraBanc Andorra (20 h). Així mateix, Carles Marco continuarà sent el tècnic assistent

La Bruixa d'Or Manresa va fer oficial ahir el fitxatge per dos mesos del base valencià Carles Bivià (1m85, 1985). La seva incorporació temporal respon al fet que els dos bases de l'equip estan lesionats.

D'una banda, Àlex Hernández segueix amb les molèsties a la fàscia d'un peu que arrossega des de la temporada passada i, com que el tractament conservador que ha fet durant l'estiu no ha funcionat, ara en fa un d'específic que marcarà, segons l'evolució, el seu futur. Per una altra, Giuseppe Poeta va tornar de la concentració amb la selecció italiana amb una forta contusió al genoll de la qual encara no s'ha recuperat. Així, el club ha decidit fitxar Bivià, que les dues últimes temporades ha jugat a l'Iberostar Canàries –en la passada va fer 5,3 punts, 1,9 rebots i 1,7 assistències en 14,1 minuts– i que feia dies que s'entrenava amb l'equip. Bivià estarà avui en el primer partit de pretemporada de La Bruixa d'Or, contra el MoraBanc Andorra a les vuit del vespre a St. Julià de Vilatorta.

Qui també hi serà com a tècnic assistent és Carlos Marco. El badaloní, que havia fet les funcions els últims dos anys, estava previst que dirigís el Sant Nicolau, però finalment continuarà al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)