ACB

El Bruixa d'Or repassa la Penya en intensitat i joc

Lliga Endesa. Els de Pedro Martínez només van disposar de sis jugadors del primer equip, però els verd-i-negres van estar desapareguts en defensa

joventut80


bruixa d'or94


La sortida dels de Pedro Martínez va ser impressionant, amb un encert en el tir exterior inusual, sobretot de Grigonis i Dewar, que, amb dos triples seguits i el domini dins la pintura de Samuels, va agafar un màxim avantatge de 12 punts (14-2). Els de Salva Maldonado van reaccionar, però bàsicament en el tir exterior, l'arma principal de la Penya els últims temps. El Manresa, en canvi, va ser molt superior en el joc interior, en què va fer el que va voler: Ogilvy, 24 punts i Samuels, 18. El Fiatc Joventut va clavar fins a 7 cistelles des de 6,75 metres que li van donar vida, però el principal problema verd-i-negre és que no va defensar gens. En el descans, la renda era clara per al Bruixa d'Or (49-38). Destacar en aquests primers minuts el bon paper dels joves Sabata, Jou i Angelats, que van aprofitar l'oportunitat per les baixes del Manresa.

El segon temps va continuar amb espectacle manresà amb un alley-hoop de Grigoris per Samules. Els verd-i-negres van anar retallant, sobretot en augmentar la intensitat defensiva i des de la línia de tirs lliures (51-48). Però, just llavors, el Bruixa d'Or va posar una marxa més per endossar un parcial de 10-0 i agafar el màxim avantatge del matx (61-48). Es van igualar les coses, però dos triples consecutius de Dewar abans de ser eliminat per faltes van tornar a obrir forat en el marcador (72-65). A partir de llavors, els manresans van aprofitar les facilitats verd-i-negres en defensa per acabar establint el màxim avantatge. El pròxim partit de la Penya serà dimecres a les Borges Blanques contra el Guipúscoa i el Manresa, dimecres a Torrefarrera contra el Bilbao.

LA BRUIXA D'OR MANRESA: Bivià (10), Dewar (13), Grigonis (13), Samuels (18), Haritopoulos (8) –cinc–, Ogilvy (24), Angelats (1), Jou (3) i Sabata (4). 7/18 triples (4 Dewar, 2 Grigonis i 1 Bivià). 23/28 lliures. FIATC JOVENTUT: Mallet (13), Vidal (6), Abalde (5), Suton (4), Savané (4) –cinc–, LLovet (7), Miralles (15), Ventura (8), Sans (5), Kirksay (11), Barrera (2) i Suárez. 12/20 de 2. 10/29 triples (3 Mallet, 2 Llovet, 2 Kirksay, 1 Abalde, 1 Suton i 1 Sans). 26/30 lliures. PARCIALS: 30-24, 19-14 (49-38); 17-25 (66-63) i 28-17 (94-80).

Morley, García, Àlex, Poeta, Hall i Hannah, baixes

El derbi d'ahir va estar marcat per les baixes, sobretot del Manresa. Pedro Martínez no va poder disposar ni de Marc García (la torçada de turmell, però, no l'impedirà entrenar avui) ni del darrer fitxatge, Morley (només porta un dia amb l'equip), ni, aquests ja coneguts, d'Àlex Hernández –fasciïtis–, Pepe Poeta –contusió– i Hall per temes burocràtics. A la Penya no va jugar Hannah, amb una sobrecàrrega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)