ACB

Enfocant la Lliga Catalana

Pretemporada. Últim partit de pretemporada del MoraBanc i La Bruixa d'Or i penúltim del Fiatc, aquest vespre, abans del trofeu Tricentenari

A poc a poc s'acosta l'hora de la veritat i de mica en mica es van acabant les oportunitats per anar encaixant els jugadors als sistemes i per començar a lubricar automatismes. Aquest vespre Fiatc Joventut i MoraBanc Andorra a les vuit i La Bruixa d'Or Manresa un quart d'hora més tard tenen partit de pretemporada, i llevat del cas dels verd-i-negres (que diumenge jugaran contra l'Herbalife a Platja d'Aro), serà l'últim abans del trofeu Tricentenari de Lliga Catalana (1 i 2 d'octubre).

Coneguts

Els de Salva Maldonado, que fins ara han disputat quatre enfrontaments (2-2), juguen a les Borges Blanques contra el Guipúscoa de Jaume Ponsarnau, un conjunt que ha canviat tota la línia exterior amb l'excepció de Motos i que, llevat del belga Iarotxevitx, ha conservat tota la bateria interior. Fins al moment, tres partits (Baskonia, Fuenlabrada i Navarra) i tres victòries. La Penya és l'únic equip català que treballa amb tota la plantilla des del primer dia.

A la mateixa hora, a Vielha, també serà el torn del MoraBanc, que se les haurà amb el nou Herbalife Gran Canària entrenat ara per Aíto García Reneses. Els andorrans s'exerciten amb tota plantilla des de la incorporació de Román Martínez un cop va acabar el mundial per Mèxic, i contra el Pau Ortès i el Força Lleida Peñarroya ja va disposar de tots els jugadors. Si no hi ha cap imprevist d'última hora, com avui.

I a Torrefarrera (20.15 h) La Bruixa d'Or jugarà contra el Bilbao de Sito Alonso. Excepte Poeta i Hernández, lesionats, Pedro Martínez podrà disposar de la resta dels seus homes, incloent-hi Marc García i el nord-americà Mike Hall, que ahir va arribar d'Irlanda, on ha estat dos dies per resoldre la paperassa i aconseguir el passaport irlandès. Amb ells, s'espera que també hi siguin els joves Nil Angelats, Nil Sabata i Guillem Jou.

MoraBanc Andorra (3-1)
La Bruixa d'Or - MoraBanc
61 - 68
Fiatc - MoraBanc
107 - 98
Pau Ortès - MoraBanc
66 - 73
Força Lleida - MoraBanc
64 - 99
Fiatc Joventut (2-2)
FC Barcelona - Fiatc
71 - 65
Fiatc - Laboral Kutxa
69 - 66
Fiatc - MoraBanc
107 - 98
Fiatc - La Bruixa d'Or
80 - 94
La Bruixa d'Or Manresa (1-2)
La Bruixa d'Or - MoraBanc
61 - 68
La Bruixa d'Or - CAI
84 - 92
Fiatc - La Bruixa d'Or
80 - 94
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)