ACB

Aixàs: “Doblem aficionats però ens queda molt camí”

Bàsquet / Lliga Endesa. El president del Morabanc Andorra elogia l'afició i recorda que “els nous abonats veien els seients sobre planell”

La bufetada que va rebre el Morabanc Andorra en l'últim segon de la pròrroga amb la cistella d'Hervelle que els va costar el matx no tapa els passos de gegant que està fent el club andorrà en el seu debut a l'ACB. Sobretot pel què fa a la seva massa social. El president de l'entitat Gorka Aixàs va voler agrair ahir el suport dels seus seguidors i va avançar que els queden molta feina per fer des del club: “Som debutants a l'ACB tan a la pista com als despatxos, ens queda molt recorregut a fer amb l'afició i moltes accions per fer, de moment hem aconseguit doblar el nombre d'abonats que teniem l'any passat i hem passat d'uns 900 a 2.000 però volem que la nostra gent del país s'acosti a veure el seu equip”. L'ACB ha estimat el nou aforament del pavelló andorrà en 5.005 espectadors -el curs passat eren 1.800 amb una mitjana de 1.500 espectadors per partit. Les entrades tenen un preu de 12, 20 o 30 euros. En el debut contra el Bilbao Basket en van ser 3.350. Per Aixàs això només és el començament: “A nivell institucional i de patrocini ha estat exepcional, totes les marques del país estan implicades, ara ens falta fer un pas més amb els seguidors, però hem de pensar que en la campanya d'abonats que vam fer els aficionats els havíem d'ensenyar la seva ubicació sobre planell perquè no estava el camp fet”.

Peñarroya parla clar

Mentre el president assegurava que “ara ens posarem enla captació d'abonats per guanyar més massa social” el tècnic del Morabanc Joan Peñarroya va explicar ahir coses a destacar d'aquest inici de la temporada: “Amb els percentatges que vam fer de tir si vam arribar al final amb opcions va ser perquè vam fer moltes coses bé”. En quan a l'afició també va elogiar els seus: “Pocs cops havia tingut la sensació a Andorra que el públic pressionés tan com dissabte, tenim públic per tots costats i això es nota, ens van empènyer en moments complicats i estic convençut que ens donarà victòries, qui vulgui guanyar aquí haurà de suarà sang”.

REACCIONS

Som debutants a l'ACB tan a la pista com als despatxos, ens queda molt recorregut a fer amb l'afició i moltes accions per fer
Pocs cops havia tingut la sensació a Andorra que el públic pressionés tan com dissabte
Joan Peñarroya
tècnic del morabanc
La campanya d'abonats va ser sobre planell perquè no estava fet el camp i va anar força bé
Gorka Aixàs
PRESIDENT DEL MORABANC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)