ACB

La lliga és dura

Lliga Endesa. L'Herbalife posa a prova la capacitat del MoraBanc per refer-se de la derrota encaixada a Manresa

El MoraBanc va tornar a la realitat de la lliga Endesa diumenge passat a Manresa. Vuit dies després d'haver obtingut la primera victòria de la temporada contra un equip d'Eurolliga com el Laboral Kutxa, La Bruixa d'Or deixava glaçats els de Joan Peñarroya, que havien arribat a dominar clarament. Avui el rival és el Gran Canària, un equip de perfil mitjà que, pel que s'ha vist fins ara (només cal recordar el partit contra el Bilbao), permet competir sense complexos a l'equip andorrà. Sempre a les seves armes i amb l'absència d'un referent interior, cosa que sí que té l'equip d'Aito amb Walter Tavares o fins i tot amb Levon Kendall. Malgrat tot, i com és habitual en les últimes temporades, el Gran Canària no té una dependència excessiva de cap jugador.

Últim intent de Sada

Víctor Sada no s'ha entrenat encara amb el grup, però la recuperació de la lesió que l'ha apartat de l'equip les dues últimes setmanes va pel bon camí. Avui passarà una última prova i aquest fet demostra que no se'l pot descartar del tot, però ahir mateix Joan Peñarroya veia “complicat” que pugui participar. A Manresa se'l va trobar a faltar, però el dèficit va ser col·lectiu, perquè sense el badaloní també es va ser capaç de guanyar el Laboral Kutxa. L'Herbalife, líder del seu grup en l'Eurocopa, va entrenar-se ahir a Barcelona ja amb Txemi Urtasun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)